Robin Thicke pod istragom zbog navodnog zlostavljanja sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Drama se nastavlja (foto: WENN)

Taman kada se učinilo da je drama oko razvoda Robina Thickea i njegove bivše supruge, Paule Patton, konačno iza nas, u javnosti se pojavila informacija da je pevač pod istragom socijalnih službi zbog zlostavljanja 6-godišnjeg sina.

Robin i Paula, koji su se rastali u februaru 2014, a zvanično razveli u martu 2015. godine, nakon 21 godine zajedničkog životadele starateljstvo nad sinom Julianom, ali je glumica odmah tražila ograničenje prilaza detetu kada se mališan požalio učiteljici da ga je „tata jako udario više puta“.

Nakon što je saslušala Julianovu priču, uprava škole je prijavila slučaj nadležnoj službi za zaštitu u Los Anđelesu, dok je Paula podnela zahtev o ograničavanju vremena koje dete provodi sa ocem, zatraživši da se njihove posete održavaju samo preko dana i uz prisustvo treće osobe. Takođe je potvrdila za novine da je Julian i njoj ispričao istu priču dan pre nego što je rekao i učiteljici.

Navodno, ona ga je pitala da je udari onom jačinom kojom je njega udarao Robin, a kada je dečak to uradio, udarac je bio toliko jak da je rekla „ow“. Prema njenim rečima, bivšem suprugu se suprostavila rekavši: „Julian te se plaši.“

Robin sa sinom Julianom (foto: Wenn)

I pevač se ubrzo oglasio: „U vrlo retkim situacijama i kada mi ponestane opcija, blago udarim sina po zadnjici, u skladu sa zakonom – otvorenom šakom. Ovo je način discipline oko kog smo se Paula i ja složili da ćemo koristiti dok smo bili u braku“, rekao je.

Zatim je dodao da sumnja da je razlog ovakvog ponašanja glumice taj što joj nije bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani Robinovog oca, Alana: „Paula nije bila u dobrom odnosu sa mojim ocem i često je imala negativne komentare o njemu. Zato nije bila dobrodošla na njegovoj sahrani.“

Kako izvori navode, sudija je odbio Paulin zahtev za ograničenje starateljstva, ali istraga još uvek traje. Socijalni radnici su razgovarali sa Paulom i sa dečakom, a intervju sa pevačem bi trebalo da se održi danas.

Da li vi mislite da su njegove vaspitne metode zaista izvan granica dozvoljenog?

POSLEDNJE VESTI