in

San svakog plesača da radi sa Madonnom je, u stvarnosti, noćna mora!


Bitch I'm Madonna (foto: WireImage)
Bitch I’m Madonna (foto: WireImage)

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji Watch What Happens Live, Madonna je otkrila voditelju Andyju Cohenu da dnevno vežba između 10 i 12 sati kako bi njena nova Rebel Heart turneja bila perfektna, kao i da je, zbog okupiranosti obavezama, unajmila jednu osobu da je napominje da jede.

Međutim, isti perfekcionizam koji je odlikuje već godinama ova zvezda očekuje i od svojih igrača, što nekada zna biti previše.

Ona ih, navodno, tera da vežbaju dok ih ne dovede na ivicu kolapsa, a kako se prvi koncert približava (9. septembra u Montrealu) ona postaje sve zahtevnija. Jedan od očevidaca je preneo javnosti da je do te mere iznervirala jednog od igrača da joj je on bacio svoju akreditaciju i lice i viknuo: „Ma, j*bi se! Odustajem od ovoga!“

Obezbeđenje ga je izbacilo napolje, ali tu nije kraj bizarnim situacijama. Kada je jedna od igračica pala od premora i slomila ruku, kraljica popa nije pokazala saosećanje nego je šizela jer je ostala bez još jednog igrača.

Ono što je najšokantnije u celoj ovoj situaciji je to što Madonna ne smatra da je potrebno izdvojiti mnogo novca za honorare plesača koji su prošli njene rigorozne kastinge.

„Ona je svesna da će svi oni plesati satima, pa čak i prekovremeno, samo zbog toga što je ona Madonna. Njen ego je toliko veliki da smatra da svi zaposleni treba da budu počastvovani što su u njenom prisustvu“, dodaje isti izvor.

Pa, želite da se pohvalite saradnjom sa kraljicom popa u svom rezimeu? Onda morate da platite jako visoku cenu za to.