Search
Close this search box.

Saša Vidić pod narkoticima go trčao ulicom, on tvrdi da mu smeštaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Šokirani prolaznici Knez Mihajlovom pozvali su policiju kada su videli potpuno golog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom.

On je uhvaćen, hospitalizovan u Kliničkom centru, a tek naknado ustanovljeno je da je reč o popularnom modnom kreatoru i stilisti Saši Vidiću.

Iako smo svi navikli na njegove više nego oštre modne komentare, ovakav skandal niko nije očekivao.

“Svi smo u šoku, ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva meseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči go ulicom,“ priča izvor Sveta.

„Primljen na odeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni narkotici u krvi, pa je to verovatno razlog ovog sumanutog ponašanja. Policija je preuzela njegov slučaj, a kada su ušli u stan da izvrše pretres zatekli su samo dve stolice.“ dodaje izvor.

„Iako je pre dve godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog droge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju 456 sekundi sa Sašom Vidićem…“ kaže izvor i dodaje:

„Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala bogu samo da je ostao živ, sve ostalno će doći na svoje.“

Sa druge strane, Vidić je za Nova.rs rekao da se lekarima javio zbog halucinacija, ali da je sve ostalo izmišljena priča.

“Ma ne zanima me šta se piše, a i neću da pričam o tome. To je spinovana priča”, kaže Vidić, a na pitanje ko bi mu takvu priču namestio, modni kreator kaže:

“Ko mi smešta? Pa Ceca. Šalim se. Otkud znam ko mi smešta sve te priče, ali da je čista nameštaljka – jeste. Nije tačno da sam trčao go po ulici. Zašto bih to radio”, zaključio je on.

Oglasio se i nekadašnji prijatelj kreatora, Aca Lukas.

“Jako mi je žao zbog svega što se izdešavalo Vidiću. Nisam mogao ni da pretpostavim tako nešto. Ne mogu da poverujem da je tako brzo propao i dozvolio sebi da dođe u taj stadijum da trči go po ulici. Mi nismo u nekom specijalnom kontaktu sigurno godinu dana, ali žao mi je što je ovo dopustio sebi. Dobro je što je odmah hospitalizovan i što je u pravim rukama. Valjda će biti dobro”, izjavio je Lukas.

POSLEDNJE VESTI