Prati nas

Šokantno

Seka Aleksić ostala bez 700 hiljada pratilaca na Instagramu

Seka Aleksić ostala je preko noći bez više od 700 000 lažnih pratilaca na Instagramu.

Popularna društvena mreža odlučila je da obriše neaktivne i lažne profile, koji su pravili probleme, a koje su poznate ličnosti koristile kako bi lažno prikazale rast pratilaca. Očekivano, prva se na udaru našla Aleksićeva, koja je sa 1,8 pala na 1,2 miliona pratilaca, javio je dnevni list Kurir.

Tračara je u više navrata ukazivala na činjenicu da je Seka kupovala pratioce. U novembru 2017. godine, pevačica je pazarila 30.000 pratilaca, kako bi što pre stigla do cifre od milion pratilaca, ali se tu nije zaustavila – činilo se da se “navukla” na velike brojke, pa je samo nastavila u tom stilu.

U aprilu ove godine, Seka je velikom brzinom počela da gubi pratioce, pa je tako svakog dana ostajala bez više od 600 pratilaca, što ne treba da čudi pošto je većina njih kupljena, te su u pitanju profili čija je funkcija samo popunjavanje brojki (i sujete) raznih profila. Trend gubljenja pratilaca još je šokantniji ako se ima u vidu da je folkerka tada imala aktivnu kampanju za koncert u beogradskoj Areni, što bi trebalo da poveća, a ne smanji broj njenih pratilaca.

U novembru prošle godine, novinari našeg portala ukazali su na to da bi Aleksićeva mogla da se nađe u grupi zvezda koje će ostati bez pratilaca. Najpopularnija društvena mreža na svetu tada je saopštila da će uklanjati lažne profile, lajkove i komentare, koji lažno povećavaju popularnost profila na njihovoj platformi.

Zahvaljujući analizi sajta HypeAuditor, putem kog se proverava kredibilitet pratilaca, došli smo i do tačnih podataka o ispravnosti profila naših zvezda, koje možete pogledati ovde.

6 komentara

6 Comments

 1. noname

  15. 02. 2019. at 13:41

  haahahagahahahahagahagaha prva dama instagrama

 2. lulu

  15. 02. 2019. at 13:43

  Ma to je seljanka koja misli da se sve parama može kupiti.

 3. q

  15. 02. 2019. at 15:09

  Vi bas mrzite Seku, predpostavljam jer vlasnici ove stranice su JK fanovi

 4. Mangelaja

  15. 02. 2019. at 15:29

  Pa kako jbm mu dan mozete ovako da napisete nesto? Koga trpa Birtasevicka? Koga? Ko njega trpa??? Seka je ljakse na kvadrat al ovakav maliciozan i bezobrezan tekst. Kome? Cemu? Da bi se JK osijecala bolje po pitanju sbog Organic followinga??? Kojeg je dobila tim sto se skidala za svalera a pritom ponizavala iste koje su to radile???? Wtf? Imate li vi imalo novinarskog kodeksa?

 5. mila

  15. 02. 2019. at 16:14

  ovo se zove objektivna zurnalistika…. oh, wait. ovo je najstrasniji hejt i ocajna zurnalistika

 6. istina

  15. 02. 2019. at 16:45

  bolesnica i folirant koja je dari zabila noz u ledja

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top