Selebriti rat: Sandra Obradović VS Saša Vidić!

Dugo na domaćoj javnoj sceni nije došlo do incidenta većih razmera. Ipak, da prekinu monotoniju potrudili su se kreator Saša Vidić i manekenka, a od skoro i kreatorka, Sandra Obradović.

Sve je započelo time što je Vidić vrlo oštro poželeo dobrodošlicu Sandri u dizajnerski svet. “Dobro došle drage droce u svet mode, verovatno je sledeća stanica pevanje ili neki roman pun emocija kao vi veneričnih bolesti. Preporuka bivših sponzoruša danas fejk dizajnerki maturantima? Šta? Da se odmah dohvate starca ili kriminalca?”, napisao je Vidić na Facebooku pre par dana, a onda se oglasila i Sandra, objavivši status u sličnom maniru.

Ružna, raspala narkomanska marioneta, obolela od side, što je i logično jer ne izlazi iz dupeta, pod hitno da pređe na iglu i počne da šije nešto kvalitetno. Pošto su joj opsesija uspešne plavuše, neka promeni pol možda će tada imati više uspeha!, napisala je Sandra na svom nalogu na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Podsećanja radi, Vidić se ranije u medijima sukobljavao i sa Jelenom Karleušom. Svojevremeno je izjavio da Karleuša peva kao karburator, a onda se koristio i metaforama, rekaviši da je besparica udarila na Simu kokošjeg mozga.

Povezane vesti

Back to Top