Search
Close this search box.

Selma Blair se oglasila nakon incidenta: Načinila sam veliku grešku juče

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Selma priznje da je pogrešila i moli za oproštaj (foto: Wenn)

Nakon jučerašnjeg indicenta tokom leta, kada je doživela slom i nekontrolisano vikala pred četvorogodišnjim sinom i putnicima u avionu, glumica Selma Blair je u intervjuu objasnila šta se dogodilo i zatražila oproštaj.

„Načinila sam veliku grešku juče. Nakon divnog odmora sa sinom i njegovim ocem, pomešala sam alkohol i lekove i to je uzrokovalo potpuno pomračenje i dovelo do toga da uradim i kažem stvari zbog kojih duboko žalim“, rekla je Selma za Vanity Fair.

Glumica sa sinom koji je bio poref nje u avionu (foto: Instagram)

„Moj sin je spavao kod oca sa slušalicama, te je to jedina dobra stvar u svemu. Ovo sam shvatila veoma ozbiljno i izvinjavam se svim putnicima i članovima posade i zahvaljujem ljudima koji su mi pomogli nakon toga. Ja sam samo živo biće koje greši i veoma sam posramljena nakon ovog incidenta. Iskreno mi je žao zbog svega“, dodala je zvezda filma Okrutne namere.

Podsetimo, sajt TMZ je prvi preneo vest o iracionalnom ponašanju Blairove tokom leta iz Kankuna za Los Anđeles, a očevici su potvrdili da je ispijala šampanjac u prvoj klasi, a onda naprasno počela da plače i govori o strahu od neidentifikovanog muškarca: „Izgoreće moje intimne delove. Neće mi dopustiti ni da jedem ni da pijem. On me tuče. Ubiće me“, vikala je uplakana glumica naočigled zbunjenih putnika. Nju je lekarska ekipa po sletanju iznela na nosilima i zbrinula u lokalnoj bolnici.

POSLEDNJE VESTI