Severina srpskim carinicima: Je l’ ste vi ćoravi, znate li ko sam ja!?

Severina se zamalo potukla sa srpskim carinicima (foto: Facebook)
Severina se zamalo potukla sa srpskim carinicima (foto: Facebook)

Dok se pop pevačica Severina sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem u subotu uveče vraćala za Zagreb sa nastupa u Beogradu, zaustavljena je na graničnom prelazu Batrovci.

Carinici su ih ljubazno zamolili da se parkiraju sa strane kako bi im pretresli auto zbog akcije ‘Vihor’ u kojoj se tražio napadač na Milana Beka, a Seve je zbog toga prilično burno odreagovala.

Da li ste vi normalni? Ko vam daje za pravo da dirate moje stvari? Ja sam poznata pevačica, da li ste vi ćoravi?” poručila im je pevačica, koja se na nagovor menadžera smirila.

Posle kraće rasprave, Severina i Tomica su nastavili put jer je utvrđeno da u njihovom automobilu nema ničega neregularnog.

U toku posete Srbiji, pevačica je gostovala u Ami G Showu gde je sve prisutne iznenadila svojom izjavom da bi volela da bude Sandra Afrika!

Na pitanje Ognjena Amidžića koja bi pevačica volela da bude, Severina je bez imalo razmišljanja rekla “Bila bih Sandra Afrika. Poslednjim spotom dala sam joj omaž i mnogo mi se sviđa.”

Voditelj je bio prilično šokiran odgovorom, kao i svi u studiju. Tokom emisije, pevačica je otvorila dušu i požalila se da uvek biva prevarena od strane muškaraca jer ne zna da proceni kada lažu.

Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvek sam ista. Ne znam da procenim kada muškarci lažu, pa zbog toga uglavnom bivam izigrana” poručila je Seve i dodala još da je najviše ispunjava igranje sa sinom AleksandromUloga majke mi je najvažnija i skroz me ispunjava. Uživam dok se igram sa Aleksandrom i on je najveća energija koja me pokreće.” 

Povezane vesti