Prati nas

Bizarno

Skočila joj cena: Nećete verovati koliko traži Dara Bubamara za učešće u TLZP

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Dara Bubamara je još uvek u centru pažnje zbog golih fotki, a kako i sama kaže od tada je postala mnogo traženija. Možda je upravo i to razlog zbog kojeg su producenti šou programa Tvoje lice zvuči poznato izabrali baš nju za učešće. Problem je nastao kada je ona tražila neverovatnih 120.000 evra za učešće.

S obzirom na to da se honorari za učesnike ovog programa kreću između 5 i 15 hiljada evra, novac koji zahteva Dara je prevelik za budžet produkcijske kuće, ali kako Alo saznaje, pregovori su i dalje u toku.

“Dara Bubamara bi bila idealana za ovaj muzički šou program, a u produkciji su svesni da bi im ona svojim učešćem digla gledanost. Posle seks skandala u kom se našla ona je postala popularnija što dokazuju i njeni nastupi na kojima se traži karta više”, rekao je izvor blizak produkciji.

Treća sezona ovog šou programa počeće da se emituje krajem februara. Osim Dare Bubamare moći ćemo da gledamo i Radu Manojlović, Milicu Pavlović, Minu Lazarević, Ivana Gavrilovića i Bogoljuba Matića Đošu.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Edgar

    23. 01. 2016. at 08:21

    Utripovala se malo?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top