Stanje sve gore: Bivša farmerka hitno mora na operaciju dojke

(foto: Facebook)

Tamaru Đurić sledećeg meseca očekuje teška operacija dojke. Zbog veličine implanta u grudima, ožiljak na bradavici, koji je već jednom pukao tokom boravka na Farmi, ponovo je popustio.

“Taman što je pomislila da će posle Farme moći da se opusti, Tamara se šokirala kada je jednog jutra uočila da joj je ožiljak ponovo pukao. Rana je velika i bukvalno otvorena. Lekar joj je rekao da će pod hitno morati na operaciju. Rekao joj je da sa ovim problemom ne sme da se igra, ali ona je uporna u tome da zahvat odloži jer ima obaveze i unapred isplaniran put”, rekao je izvor blizak bivšoj farmerki za Blic.

Ovom prilikom se oglasila i sama Tamara.

“Nije mi svejedno. Nisam želela da pričam o svemu tome, ali sam shvatila da je dobro da kažem kako bi devojke koje ugrađuju silikone bile svesne da postoje i ozbiljne posledice. Ožiljak na dojki se proširio u Farmi. Tada su mi lekari rekli da ću morati na operaciju. Nadala sam se da do toga neće doći. Sada se iskreno plašim odlaska pod nož jer, iako deluje naivno, uopšte nije. Ali verujem lekaru i znam da će sve biti u redu”, ispričala je ona.

Povezane vesti

Back to Top