Pogledajte prve fotke i snimke ćerkice Roba Kardashiana i Blac Chyne

Rob i Chyna su postali roditelji devojčice (foto: Instagram.com/blacchyna)

Na svet je juče stigla još jedna članica porodice Kardashian. Rob Kardashian i Blac Chyna postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Dream Renee Kardashian.

Chyna, kojoj je takođe srednje ime Renee, porodila se carskim rezom, a izvor blizak porodici je za E!News izjavio: “Beba je prelepa i ima mnogo kose”.

Rijaliti zvezde su u bolnicu stigle danas u pratnji Chynine majke, Tokyo Toni, a ponosni otac nije skidao osmeh sa lica od uzbuđenja što će uskoro upoznati svoju mezimicu. Ubrzo im se pridružila i Robova majka, Kris Jenner, sa svojim dečkom Coreyem Gamleom.

Presrećni Rob je na Instagramu podelio prvu fotku ćerkice, uz dirljivu poruku: “Kakav neverovatan dan. Jako sam srećan. Chy, hvala ti što si donela na svet naše dete i što si bila toliko jaka. Volim te puno i jedva čekam da je zajedno gledamo kako raste dan po dan. Volim i tebe i Dream i jako cenim to što vas imam obe. Znam da svi kažu za nju da je moj mali blizanac, ali ona definitivno ima tvoj nos, Chy!”

(foto: Instagram)

Chyna je čak podelila i prvi video male Dream, a na njemu se novopečeni tata šali sa kosom svoje ćerkice rečima: “Pogledaj tu Kris Jenner frizuricu.”

Dream Renee Kardashian ?

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Povezane vesti

Back to Top