Supruga Jamie Dornana ne želi da gleda ’50 nijansi ‘

Amelia ide na premijere sa suprugom, ali ne gleda film (foto: WENN)
Amelia ide na premijere sa suprugom, ali ne gleda film (foto: WENN) Najiščekivaniji film godine, 50 nijansi – siva je imao svoju svetsku premijeru, a Jamie Dornan koji tumači glavni lik u filmu otkrio je jednu zanimljivost.
On je izjavio kako između njega i glavne glumice Dakote Johnson je postojala jaka hemija i da je to glavni razlog zašto scene seksa izgledaju toliko stvarno. Iz istog razloga, njegova supruga ne želi da odgleda film, ali ga i dalje prati na premijerama i pruža mu podršku. „Želi da me podrži i da bude uz mene, ali i dalje ne želi da gleda film. To je njena odluka i ne želim da vršim ikakav pritisak na nju. Svesna je da je to sve samo gluma, ali nije joj nimalo prijatno da gleda takve scene“ izjavio je Jamie, koji sa svojom suprugom Ameliom Warner ima ćerku staru petnaest meseci.

4 Responses

  1. Ništa čudno, isto bih se ponašala i ja. I nikad neću moći razumjeti glumce i uticaj tzv. „glume“ na privatne živote. Da se ona ili on ljube sa milion drugih ljudi, meni je to nezamislivo, pogotovo ako jedno od njih dvoje nije u tim nekim vodama. Svaka čast na nivou tolerancije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI