Prati nas

Hot!

Sve nekretnine Kardashianovih!

Porodica Kardashian-Jenner, već deceniju za nama su u samom vrhu interesovanja svetske javnosti, zahvaljujući rijalitijuu Keeping Up With The Kardashians, ali i brojnim skandalima, kojima nas skoro svakodnevno šokiraju. Pored svog života, ova slavna porodica pokazala je i svoje velelepne vile, koje su nas godinama očaravale.

Pogledajte listu najlepših vila porodice Kardashian.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Kim Kardashian i Kanye West

Nakon što su napustili svoj dom od 9000 kvadrata, jer se njegovo renoviranje previše odužilo, te je iziskivalo mnogo, Kim i Kanye su odlučili da kupe imanje u vrednosti od 20 miliona dolara. Ova vila poseduje osam spavaćih soba, dva bazena, kao i dva spa centra, ali i sopstvenu vinariju.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Khloe Kardashian

Nakon što se razvela od  bivšeg supruga, Lamara Odoma, Khloe Kardashian, pronašla je utehu u svom novom domu na Kalabasasu, od 7,2 miliona, koju je reality zvezda pazarila od pop zvezde Justina Biebera. Ovaj velelepni dom sadrži vinski podrum sa 200 boca vina, šest kamina, bazen, sobu za goste, kao i dve karaže. Novi dom Khloe Kardashian prostire se na 9.214 kvadratnih metara.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Kortney Kardashian, zajedno sa suprugom Scottom Disickom, i troje dece, uživa u svom domu od 12.000 kvadrata. Par je u vili vrednoj 8,5 miliona dolara stvrio harmoničan život, a verujemo da im je još lepše kada pogledaju da u njoj imaju šest spavaćih soba, teretanu, lift, kao i prostorije za masažu. Kourtney i Scott ovaj dom su kupili od NFL igrača, Keyshawna Johnsona.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Scott Disick

I pored toga što sa Kourtney ima dom koji vredi nešto više od 8 miliona dolara, Scott Disick, je kupio vilu na Beverly Hillsu, koja vredi 3,39 miliona dolara. Ova vila sadrši pet spavaćih soba, a kako prenosi izvor magazina Us Weekly, Scott planira njeno kompletno renoviranje.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Kendall Jenner

Dok je počinjala manekensku karijeru, Kendall Jenner je putovala po celom svetu, ali kada se njene obaveze vezuju za Kaliforniju, Kendall je boravila u svom apartmanu u luksuznom Westwood-u, koji je kupila kada je imala samo 18 godina, a sadrži dve spavaće sobe.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Kylie Jenner

Iako još nije punoletna, Kylie Jenner, već je vlasnica luksuzne vile. Njen dom u Kalabasasu iznosi 2,7 miliona dolara, i sadrži dve velike spavaće sobe.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Bruce Jenner

Bruce Jenner, koji je ovih dana u žiži javnosti više i od njegove poćerke Kim Kardashian, nakon priznanja da se oseća kao žena, te da planira da prmeni pol, kupio je vilu na Malibuu kako bi započeo novi život u ovom domu od 3,500 kvadratnih metara, u iznosu od 3,375 milona dolara. Ovo imanje se nalazi visoko iznad plaže El Pescador State, i obuhvata 11 hektara zemljišta, prelepi pogled na okolni okean i planine.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Kris Jenner

Glava porodice, Kris Jenner, poseduje ovaj mediteranski inspirisan dom. Fanovi reality-a ne mogu da prepoznaju ovu vilu, jer se potpuno drugačiji dom koristi kao glavni kadar predstavljanja Jennerinog doma.

(foto: Harper's Bazaar)

(foto: Harper’s Bazaar)

Vila Kardashianovih

U domu, koji je na prvi pogled poznat svim fanovima Keeping Up With Kardashian, članovi slavne porodice, zapravo, nikada nisu ni živeli, te je on korišćen samo za snimanje, a sada je i prodat za 6,25 miliona dolara.

7 komentara

7 Comments

 1. sara

  29. 04. 2015. at 21:30

  E u tome ne moze da ih kopira JK !

 2. Nec

  29. 04. 2015. at 22:29

  @sara Pa i JK ima vilu sa liftom ako nisam pogresno informisan samo?

 3. nn

  29. 04. 2015. at 22:32

  Tako je @Sara….:)

 4. nn

  29. 04. 2015. at 22:34

  @Nec….Ja mislim da si ti ovu informaciju pomesao sa “pevacicom”…Dijanom Jankovic…:)

 5. jaca

  29. 04. 2015. at 22:49

  A Robert?

 6. BBHMM

  29. 04. 2015. at 22:56

  Proseravanje,puca mi ku*ac!

 7. mii

  30. 04. 2015. at 12:26

  @jaca Pa Rob zivi sa Kloi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top