Prati nas

Hot!

Tamari Đurić zbog silikona ozbiljno narušeno zdravlje

Starleta već duže vreme nije aktivna na društvenim mrećama (foto: Instagram.com/tamarastar89)

Starleta već duže vreme nije aktivna na društvenim mrećama (foto: Instagram.com/tamarastar89)

Tamara Đurić uskršnje praznike provela je u bolničkoj postelji jer je na Veliki petak primljna na jednu kliniku zbog iscrpljenosti, malaksalosti i povišene temperature.

Kako prenosi portal Pink.rs starleti je zdravlje ozbiljno narušeno, a bolest su izazvali silikoni i suplementi koje je Đurićeva ubrizgavala u svoje telo. Toliko je slaba da ne može da ustane iz kreveta, a prijatelji kažu da je učesnica Farme smršala čak 20 kilograma i da je sada neprepoznatljiva.

Fotografija iz bolničke postelje (foto: Screenshot)

Fotografija iz bolničke postelje (foto: Screenshot)

“Kada je Tamara prvi put dobila temperaturu, ona je, logično, otišla kod svog lekara u tu privatnu kliniku. On je mislio da je ta reakcija posle ubrizgavanja neke supstance savim normalna i propisao joj je pogrešnu terapiju. Non-stop su joj radili nalaze, boli su joj vene konstantno, a nisu mogli da utvrde šta se dešava, da je zapravo problem napravilio suplement. Na kraju je završila na jednoj klinici gde joj se lekari bore za život. Estetske intervencije koje je ona radila nekoliko puta doveli su do toga da se Đurićeva sada bori za život”, rekla je Tamarina prijateljica.

Sestra starlete je takođe očajna i prijateljima je prenela da je cela porodica vrlo zabrinuta za zdravlje Đurićeve, kao i da je čudom preživela budući da je mogla da dobije sepsu.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. painfultruth

    19. 04. 2017. at 11:08

    Bizarno i bolesno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top