in

Dušan ucenio Tanju Savić: Ili ćeš biti sa mnom ili decu videti nećeš

Dušan joj je zabranio svaki kontakt sa decom


Tanji Savić se srušio svet kada je njen suprug Dušan Jovančević spakovao kofere i uputio se sa njihovim maloletnim sinovima Maksimom i Đorđem u daleku Australiju.

Kako sama ističe, Dušan joj je zabranio svaki kontakt sa decom, a sada je otkrila i da je ucenjuje.

„On mene ucenjuje već duže vreme da se ja vratim njemu inače neću decu videti, do toga je došlo. Ja nemam avion da dođem u Australiju, pa sam ga pitala je l hoće on da dođe ovde sa decom, na šta je on mene bukvalno ucenio, ja imam i dokaz za to. Imam u porukama sve,“ počela je Tanja ispovest.

„Napisao mi je ,,Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa decom, ili ja ostajem sam u Australiji“, tako da ja samo mogu da ostanem bez dece, ukoliko se ne pomirim sa njim. Jasno je kakav je to profil ljudi. Jako sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na decu,“ rekla je ona za IDJTV.

Foto: Instagram

Tanja je objasnila zbog čega ne može u ovom trenutku da otputuje u Australiju.

„Otkazali su mi ovaj avion koji je bio zakazan za kraj oktobra. Međutim, postoji još neki let, preko Indonezije se leti, ali ja ne bih da rizikujem, jer je korona još uvek aktuelna, ne znam gde će me zatvoriti, gde će me držati u karantinu. Ne želim da ugrozim sebe, ja deci trebam zdrava i živa, a ne bolesna ili da mi se nešto dogodi, ne daj Bože. Jedini način sada da se borim za decu je isključivo ovaj, putem suda.“

Tanja ne krije koliko je zabrinuta što trenutno nije sa decom, jer njen suprug i te kako utiče na njih.

„On apsolutno utiče na decu. To se vidi. S tim što ja znam kakav je on i olakšavajuća okolnost mi je ta da znam da ima dijagnozu. Čovek zaista ima dijagnozu. Ima poremećaj ličnosti. Jako je strašno da takav čovek ostaje kući sa decom i da ih čuva,“ iskrena je bila ona.