Tanja Savić prvi put otkriva šta je njen suprug radio deci u Australiji

Dušan Jovančević pokušava da zagorča život Tanji Savić, jer ona ne želi da se pomiri sa njim, pa je optužuje da bije sinove Maksima i Đorđa i preti Centrom za socijalni rad.

Tanja Savić otkiva istinu o Dušanu

“On i dalje pokušava da manipuliše Tanjom, ali to više ne može. Sve najgore je već doživela i zna ga kao zlu paru. Sada ima advokaticu, ima i psihologa sa kojim se konsultuje i nije nemoćna i naivna kao što se on nada.” priča izvor Sveta.

“Jedan dan je zove da joj kaže kako je voli i kako će doći da budu zajedno, a kad ona kaže ne, zove novinare i priča da Tanja grebe decu po licu i bije ih. Ona je jedva smirila tu decu kakva su bila posle njega, agresivna, neposlušna. Tanja im se posvetila svom snagom i svim srcem”. kaže za Svet komšinica koja se druži sa babom Živanom i dodaje:

“Tamo u Australiji Dušan ih je ostavljao same sa babom, nisu se ni sa kim družili, nigde ih nije vodio. Samo im tutne igrice u ruke i baš ga briga. Po ceo dan drndaju igrice, al’ on je miran i može da skita.”

“Sedeli su po ceo dan u sobi, nisu se igrali sa decom, trčali, vozili bicikl, šta sve deca treba da rade. Zato su se i ugojili. Kod Tanje nema nezdravog života, dan je ispunjen, druže se, aktivni su, a Dušan može samo da je mrzi i laže”. zaključio je izvor.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.