in

Tanja Savić zbog muža završila na psihijatriji? On se bori za zavisnošću!

Tanja Savić nikada nije krila kroz kakve privatne probleme prolazi i zbog toga ju je narod još više voleo, ali niko nije očekivao da će baš sada kada se odličnim pesmama i spotovima vratila na scenu imati nove stresove.

Navodno, zbog muža Dušana Jovančevića, koji pokušava da se izbori sa zavisnošću na jednoj klinici, pevačica je po povratku iz Australije potražila stručnu pomoć.

“Iako je trebalo da se vrate tek krajem marta, Tanja je insistirala da to bude ranije kako bi što pre počela da nastupa, ali i kako bi se Dušan vratio na lečenje koje je započeo i koje je pauzirao uprkos upozorenju lekara da to nije preporučljivo. Međutim, ni Tanja ni on nisu hteli da se drže propisanih saveta, već su spakovali kofere i otišli. Zato sada imaju problem,” kaže izvor i objašnjava:

“Dušana neće ponovo da prime na kliniku jer je prekršio pravila, a Tanja se mnogo sekira. Koliko sam čuo, pre nekoliko dana je i njoj zbog svega toga bilo toliko loše da je potražila stručnu pomoć.”

Tanji je zbog toga pozlilo, do te mere da je odmah poslata kod psihijatra.

“Osećala je odjednom neizdrživu bol u grudima i drhtanje celog tela. Bila je bleda kao krpa. Otišla je u prvu dežurnu hitnu pomoć, a kada je objasnila šta joj je, prosledili su je kod psihijatra, gde su joj nakon pregleda ustanovili anksioznost, koja je posledica silnog stresa,” otkrio je izvor i dodao je da joj je ovo poremetilo sve planove.

“Trebalo je da počne da radi, a umesto toga svi nastupi su otkazani, a Dušan ne može da nastavi lečenje. Takođe, veoma se brine i za svoje sinove, kao i za svoje roditelje, zbog virusa koji vlada. Dobila je terapiju koju će da pije neko vreme, pa se nadamo da je ovo trenutna faza koja će proći jer od anksioznosti pati gotovo svaki čovek”, kaže za SVET izvor blizak pevačici.