in

Tanji Savić prete: Nećeš živa izaći iz Australije

Vlasti iz Australije dozvolile su da Tanja preuzme sinove i odvede ih iz Australije u Srbiju, a za potpuno starateljstvo tek joj predstoji borba

Tanja Savić, nažalost, još uvek nije dobila potpuno starateljstvo nad sinovima.

Naime, vlasti iz Australije dozvolile su da Tanja preuzme sinove i odvede ih iz Australije u Srbiju, a za potpuno starateljstvo tek joj predstoji borba.

Međutim, neko se potrudio da već uplaši pevačicu i da je obeshrabri da uopšte krene put Australije, pa joj ostavlja ozbiljne pretnje na svakom koraku.

„Tanja nije dobila direktne pretnje, niti je poznato da li iza tih pretnji stoji njen muž Dušan… U pitanju su anonimne pretnje koje su se pojavile ispod svakog članka o Tanji, na Tviteru, ispod linkova sa njenim pesmama, zatim na fan stranicama koje su otvorili Tanjini fanovi…“ počinje izvor.

„Ma svuda ih ima, a neke od njih su vrlo opasne: Živa nećeš izaći iz Australije, bolje ti je da ne krećeš po sinove! Njima je bolje ovde, nemoj da ti padne na pamet da kupiš avionsku kartu, iskasapićemo te,“ prepričava izvor za Scandal! i dodaje:

Foto: Instagram

„Sa druge strane, Tanju ništa od toga ne dotiče, ona je sve hrabrija i smelija da ode po svoju decu, ali kako je svesna da su dečaci porasli i da su već godinu dana van Srbije, predaće papire za vizu svojoj sestri Bilji, pa će njih dve zajedno otići čim pre po Maksima i Đorđa.“

„Naravno, Tanja je svesna da će i Dušan pokušati da dobije starateljstvo nad decom, ali o tome će misliti kada ovde u Srbiji počne suđenje, sada joj je prioritet da sinove vrati u Srbiju i kako je rekla, u tome je niko neće zaustaviti,“ završava izvor.