in

Tanju Savić čeka pakao u Australiji, spremaju joj zamku?!

Tanja Savić i ne sanja da je čeka pakao i da tek posle zamke koja joj se sprema neće moći da vrati decu iz Australije.

Kako Scandal! saznaje, pojedini neprijatelji koji imaju za cilj da naude Tanji, smislili su da joj podmetnu nekakav beli prah za koji se smatra da je kokain, i to za sto gde će sedeti u pauzama između blokova pevanja i da je sa tim slikaju.

Naravno, plan im je da slike sa diskutabilnim belim prahom pošalju medijima i da Tanji zagorčaju život, te da zauvek ostane bez dece.

„Ta priča da će se Tanji podmetnuti beli prah se pročula među menadžerima, ona mučna o tome nema pojma. Raduje se žena što počinje da radi jer će zaraditi i moći će da plati advokate kako bi što pre vratila sinove, međutim, ako plan sa tom belom supstancom upali, neće je oprati ni Sava ni Dunav.“ objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

„Osobe koje su čule za taj plan Tanju ne poznaju i ne mogu da je upozore, a i plaše se tih zlobnika koji bi to da joj podmetnu, pa samo gledaju da nekako priča stigne do pevačice, ali da se ne sazna od koga je krenula. Valjda će Tanja ozbiljno shvatiti sve ovo kada pročita u vašim novinama i neka joj je Bog u pomoći, mnogo se njih urotilo protiv nje, a ona se sama bori kao lavica,“ završava izvor.