in

Transfer među konkurentima: Šaban Šaulić u ‘Pinkovim zvezdama’

Pevač napustio 'Zvezde Granda' i prešao na Pink (foto: Screenshot)
Pevač napustio ‘Zvezde Granda’ i prešao na Pink (foto: Screenshot)

Pred sam početak novih sezona dva najpopularnija muzička takmičenja u našoj zemlji, stiže vest koja je iznenadila mnoge.

Šaban Šaulić je kao član žirija Zvezda Granda ocenjivao takmičare tri sezone, ali je nedavno doneo odluku da pređe na ružičastu televiziju, i to nakon razgovora sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom, Milicom.

„U godini kada slavim pola veka muzičkog stvaralaštva i šezdeset peti rođendan pravo je vreme da se donesu i neke druge velike odluke, a moja je bila da preuzmem ovu odgovornu poziciju i na taj način pomognem nekim novim talentovanim ljudima da zauzmu svoje mesto na estradnom nebu. Zahvaljujem se na saradnji ekipi sa kojom sam dosad radio, mislim da smo zajedno napravili projekat na koji možemo biti ponosni, i siguran sam da ću i sa fantastičnim profesionalcima sa Pinka to uraditi u godinama koje slede“, rekao je folk pevač za Blic o ovom tranferu i dodao. „Radujem se saradnji sa novim produkcionim timom i druženju sa kolegama iz zaista sjajnog i stručnog žirija. Uveren sam da ćemo svi dati sve od sebe da iskustvom i savetima damo podstrek nekim novim muzičkim zvezdama i omogućiti im da na pravi i najbolji način izgrade svoju karijeru. Bolje mesto za to ne postoji od najveće medijske imperije na Balkanu i srećan sam što ćemo baš sada udružiti snage na jednom ovako sjajnom projekt“.

Videćemo kako će se snaći sa novim kolegenicama u žiriju (foto: Screenshot)
Videćemo kako će se snaći sa novim kolegenicama u žiriju (foto: Screenshot)

Da li će se po vašem mišljenju kralj narodne muzike dobro snaći u crvenim stolicama pored kolegenica Zorice Brunclik i Dragane Mirković?