in ,

U laži su kratke noge: Braća Vasić u Nemačkoj žive od socijalne pomoći! (FOTO)

Vasići u redu za hranu u Minhenu (foto: 24sata.hr)
Vasići u redu za hranu u Minhenu (foto: 24sata.hr)

Najpoznatiji blizanci Velikog Brata nemaju ni za hleb! Naime, dok Milan Mika i Dragutin Giba Vasić pokušavaju da nas ubede da u Nemačkoj rade kao frizeri, jedan anonimni izvor ih je fotografisao kako u Minhenu kupe socijalnu pomoć.

„Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci“, oštro su demantovali fotku braća Vasić za 24Sata.hr, pa zatim dodali: „Ne razumem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu za toliko imamo.“

Oni su čak rekli da ne mogu da se izbore sa obožavateljima. „Pa, vidite da nas prepoznaju. Ni u nabavku namirnica više ne možemo da odemo, a da nas obožavatelji ne primete“, izjavili su veseli blizanci.

Odlaze nakon što su napunili torbe (foto: 24sata.hr)
Odlaze nakon što su napunili torbe (foto: 24sata.hr)

Tata Rade je takođe demontovao fotku. „To zli ljudi šire laži. Otišli su u Nemačku da se zabavljaju i da rade. Pa oni su završili frizerski zanat. Dobro oni žive tamo, ne treba im to“, rekao je njihov otac.

Međutim, novinari nisu ništa prepustili slučaju pa su utvrdila da je fotografija zaista nastala ispred centra za najsiromašnije građane velikog Minhena. Izgleda da popularni Mika i Giba ipak ne mogu da prežive bez socijalne pomoći.