ŠOK: Vasiće optužuju za nasilje nad ženama!

Bivša snaja optužuje Radeta i Radu da su znali za maltretiranje i da nisu preduzeli ništa (foto: Screenshot)

Izgleda da porodica Vasić, koja se proslavila učešćem u Velikom Bratu, i nije tako vesela i tolerantna kao što su se prikazivali tokom rijalitija.

Naime, Elena je bila udata za najstarijeg sina Radeta i Rade, Miletu, i trpela je fizičko nasilje od njega, ali i psihičku torturu od svekra i svekrve.

„To su zli ljudi. Mile, za kojeg sam bila udata, se deset i više puta ženio. Mogu reći da je bio katastrofa. Nije bio pri svesti, drogirao se. To su njegovi celo vreme krili. Ja to nisam ni znala. Znači, njihov sin me je tukao i maltretirao, da sam ja tako izašla plačući“, rekla je snaja Vasića za Vjesti.hr.

MIka i Giba su jedini branili snaju od brata (foto: Emotion)

A za svoju svekrvu nema reči hvale, već naprotiv samo najgore da kaže. „Rada je baš opasna žena. Ne znam kako ih ljudi vole i poštuju toliko jer ona je žena zlo… Njihov sin me je tukao, a oni su gledali i pili kafu. Smejali su mi se. Rekla mi je ‘ti si ku.va, ti meni ovakva u kući ne trebaš'“, rekla je Elena.

Takođe, ona je ispirčala da je njenog sina iz prvog braka Mileta prvo lepo prihvatio da bi potom i njega maltretirao. Jedini koje bio na njenoj strani su Mika i Giga.

Eleni je jako krivo što bivšeg muža na vreme nije prijavila za nasilje. Ona je još otkrila da kćerke Radeta i Rade koje žive u Austriji hoće da se odrkenu Vasića i da uopšte ne dolaze kod njih u posetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI