Prati nas

Hot!

Ubijena sestra Marijane Mateus!

Sinoć je u Novom Sadu ubijena sestra od tetke poznate kreaotrke! (foto: Facebook)

Sinoć je u Novom Sadu ubijena sestra od tetke poznate kreaTorke! (foto: Facebook)

Sinoć je u Novom Sadu ubijen Nenad Opačić, navodni vođa veterničkog klana, a u sačekuši je pucano i na njegovu suprugu Jasminu.


Prema pisanju Sveta, Nenad je preminuo na licu mesta, a njegova supruga na putu do Urgentnog centra. Jasmina je inače bila sestra od tetke poznate kreatorke Marijane Mateus!

Čim je čula šta se dogodilo njenoj sestri Marijana je prvim avionom iz Ženeva doletela za Beograd, kako bi porodici pomogla oko organizovanja sahrane. Inače, Marijana i Jasmina su odrasle zajedno i bile su veoma bliske, piše Scandal.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. MaxMara

  28. 02. 2015. at 17:10

  Boze sacuvaj! Svaki put kad otvorim novine sokiram se. Idem na kafu negde da odmorim mozak, ovo nije zdravo za citanje. Saucesce porodici.

 2. Lungo mare

  28. 02. 2015. at 19:32

  Kad je riječ o kriminalu nema mjesta za emocija.Ne postoji kriminalac koji plače.
  Ima jedna poslovica….kako siješ—-tako žanješ.
  To je put svakog kriminalca,oni ga samo biraju, uglavnom žive bahato u izobilju ali kratko….nikad i rijetko prirodnom smrću.Pitam se zašto bi neko žalio.Kad upucaju kriminalca ja se radujem,osjećam se sigurniji na cesti ….gleee…..mene neće niko upucati,zašto bi ako živim kao normalan svijet…zašto????
  Nevini se ubijaju u ratovima a kriminalci na ulicama kao psi i treba, zašto bi mi sad trebali plakati za nečijom sestrom.Možemo samo žaliti što je izabrala krivo društvo i krivi put.

 3. bbbbb

  01. 03. 2015. at 09:14

  Lango mare je rekao sve ,niko vise ne treba ni da komentarise.Upravo je tako bravo za komentar.

 4. ile111

  01. 03. 2015. at 15:28

  sestra od tetke da se zna ipak nije isto..nazalost neznas sto te moze snaci bas mi je zao te zene i svih koji su ovih dana umrli ili ubijenii kod nas i u svijetu….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top