Umalo se potukle sudije hrvatskog Voica

Teške reči su pale! (foto:Petar Glebov/PIXSELL)
Teške reči su pale! (foto:Petar Glebov/PIXSELL)

Popularni pevači i mentori u šou The Voice – Najlepši glas Hrvatske, Toni Cetinski i Jacques Houdek, posvađali su se u toku snimanja emisije, pred takmičarima i publikom, a žučna rasprava se nastavila i nakon snimanja, i kako se čini, cela situacija će se završiti na sudu.

Toni je spreman da podigne tužbu protiv svog kolege, koji ga je grubo izvređao nakon završetka snimanja.

“Zaistina sam bio iznenađen njegovim ružnim jezikom. Ono što ja govorim od prvog dana snimanja Jacques sada pokušava da koristi protiv mene u emisijama uživo. To je da su kandidati na prvom mestu, a ne njegov veliki come back ili mi mentori”, oglasio se pevač povodom incidenta, dok je Jacques ostao uzdržan i nije hteo da komentariše.

Iznenađen jezikom svog kolege!

Nesporazum i netrpeljivost među pevačima postoji već neko vreme, u šta se i sami gledaoci mogu uveriti, a vrhunac je bio kada je Toni rekao svom kolegi da je “drama queen”, nakon čega su pale grube reči, a do fizikog kontakta je moglo doći, da ih nije sprečio Miroslav Levak, muž popularne pevačice Indire, koja je jedna od članica žirija.

Nakon snimanja, pevači su napustili studio odvojeno, a pošto se sve desilo pred očima gledalaca, voditelj ovog talent šoua, Aleksandar Kostadinov, morao je javno da se izvini zbog cele situacije.

“Istina, sukob između njih dvojice se dogodio. Moram da kažem da im ovo nije prvi put, no nadam se da je poslednji. Odrasli su muškarci i naravno da mi nikako nije drago da se to događa. Sve se dogodilo nakon završetka live emisije u subotu, a kako se lično nisam zatekao na samom mestu incidenta, drugi su mi ispričali što se dogodilo. Došlo je do verbalnog i vrlo rečitog sukoba Tonija i Jacquesa, nakon čega su obojica s televizije otišla razdvojeno. Žao mi je što su prešli granicu, mislim da su mentori odlično pogođeni, dobro rade svoj posao i emisija s njima lepo funkcioniše. Ovim putem se ujedno izvinjavam gledateljima HTV-a na mogućim neugodnostima”, izjavio je voditelj emisije za Portal.hr.

Hoće li jedan drugom, kako se šou bude približavao kraju, ipak pružiti ruku pomirenja, ostaje nam tek da vidimo.

Povezane vesti