in

Veljko Ražnatović se ženi u vojnoj uniformi oca Arkana

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić venčaće se za mesec dana, a kako pišu domaći mediji, mladoženja će tog dana obući vojnu uniformu koju je nosio njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan pre skoro 25 godina, kada se ženio Svetlanom Cecom Ražnatović.

Veljko i Bogdana uveliko su počeli sa pripremama za najvažniji dan, u čemu im pomažu roditelji, inače presrećni zbog prinove, koja stiže sledeće godine.

„Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju venčanicu, već i Arkanovo odelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na venčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina,“ kaže naš izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

„Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu venčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj prosledi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući,“ navodi naš izvor.

Inače, model venčanice koji je Ceca nosila za svoje venčanje bio je dugo veoma popularan u Srbiji, što i ne čudi s obzirom na to da je snimak na kaseti sa venčanja pevačice i njenog muža prodat u više od 100.000 primeraka.

Interesantno je da je i njena sestra Lidija Ocokoljić nosila istu haljinu na svom venčanju sa Predragom Ocokoljićem, pre 15 godina.

Poznato je da porodica Ražnatović neguje srpske običaje, pa će ih tako, prema pisanju medija, Veljko sve ispoštovati. Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti po Bogdanu u Titel, gde će se obaviti kupovina mlade. Naravno, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Crkveno venčanje održaće se u Hramu Svetog Save, a građansko u sklopu jednog prestoničkog hotela pred više od 500 zvanica.