Veoma neprijatno iznenađenje za Zoricu Brunclik (VIDEO)

Zorica nije znala da Kemiš nije autor jedne numere (foto: Screenshot)

Sinoćna emisija Pinkovih zvezda protekla je u novim prozivkama Zorice Brunclik i Maje Nikolić, ali i jednom propustu folk pevačice.

Zorica je najpre izrazila žaljenje što je jedna muška grupa nila sastavljena od, po njenom mišljenju, lošijih pevača i uporedila je sa grupom u kojoj su se u prethodnoj emisiji našla četvorica sjajnih takmičara. Maja Nikolić joj je na tu konstataciju dobacila: „Zorica bira ko će biti član žirija. Zorica bira ko treba od njih četvorice da izađe. Ja sve mislim ovaj šou napravljen u čast Zorice Brunclik“, poručila je Nikolićeva, dok je Brunclikova sve vreme zviždala u pozadini.

Iz te muške grupe iz takmičenja je ispao Bojan Petrović, koji je na sceni otkrio i zanimljiv podatak da je njegov otac Dragan Petrović prvi otpevao numeru Moj život je moje blago, koju je proslavio pokojni pevač Luis.

Zorica je dodala kako je tu kompoziciju uradio njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, međutim ispostavilo se da to nije istina, već da je autor pesme Perica Simonović, a da je Kemiš samo kasnije uradio drugi aranžman. U tom trenutku se primetilo da je Zorica bila neprijatno iznenađena i ponižena zbog ove informacije.

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimku.

https://youtu.be/aYEySqT91nY?t=5957

POSLEDNJE VESTI