Prati nas

Bizarno

Vidić poručio Dari: Ti si čivava, a ne čovek

Kreator je i dalje uobičajeno neprijatan.

Dok se Dara Bubamara priprema za koncert koji će 21. aprila održati u Beogradskoj areni, zbog čega kruže mnoge proverene i neproverene priče.

Ona tačna je ta da sa Sekom Aleksić više ne razgovara, dok je ovako prokomentarisala trač da se pomirila sa Sašom Vidićem.

“Ko je to Saša Vidić? To je kao neki kreator koji pljuje Daru Bubamaru. Čime se bavi on? Pljuvanjem Dare Bubamare, ne razumem”, izjavila je Dara, a novinari TV Pink su pozvali Vidića koji je bio uobičajeno oštar i neprijatan.

“Saša Vidić nije neki kreator, već king SV! Čim se ja bavim, bavim se već dvadeset godina! Uostalom, mogao bih nabrajati, ali šta to vredi osobi sa fondom od 30 reči. Radojka, ti si statistička greška na bilo kom nivou grešaka, pa i onom u kom se ti ubrajaš u ljudsku vrstu! ‘Ajde sada budi dobra čivava, av, av”, izjavio je Vidić za Pink.rs.

Ovo naravno nije prvi put da se ovaj dvojac pre pucava. Pre izvesnog vremena, pevačica je poručila čime bi kreatora počastila.

”Kada bih dobila sedmicu na lotou, prvo bih počastila Sašu Vidića. Kupila bih mu kilo otrova. Mnogo je zloban i stalno me proziva, a ne znam zbog čega”, izjavila je pevačica u jednoj emisiji.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Maya

  24. 03. 2018. at 12:53

  SašatetkuračanarkomanVidić

 2. Roxy

  24. 03. 2018. at 14:30

  Ne vredjaj civave ?

 3. Sreta_Steta

  24. 03. 2018. at 18:33

  Prostodusna jeste
  ali je ipak jedna zesca ljanka od zene.

 4. Sreta_Steta

  24. 03. 2018. at 19:38

  Uvazena teta Vidic je ispravno sve rekao.

 5. lulu

  25. 03. 2018. at 07:19

  Vidiću, hteo ti to ili ne Dara je kod nas “zvezda” isto kao što si ti kod nas “kreator” ito kao što je kod nas JK “diva” i isto kao što je kod nas Ceca “majka nacije”. Realno, ovde ima malo više statističkih grešaka.

 6. Ba to

  28. 03. 2018. at 22:40

  OVAJ VIDIC NASAO O NEKOME DA PRICA DA JE CIVAVA….PA TI DECKO NE IZLAZIS NANOGICI IZ DUPETA….VIDEO DA SE POMIRILA SA JK I SAD JE SPRDA JER MU TAKO KAZE NJEGOVA DRUGARICA CEKILI..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top