Prati nas

Vlada ubeđivao Ana Mariju da ne abortira!

Hot!

Vlada ubeđivao Ana Mariju da ne abortira!

Ana Marija nije želela Vladino dete?! (foto: Arhiva)

Ana Marija nije želela Vladino dete?! (foto: Arhiva)

Voditelj televizije Pinka Vlada Stanojević ubeđivao je svoju bivšu suprugu, fitnes prvakinju Ana Mariju Žujović da ne abortira njihovo zajedničko dete, pre nego što je ona doživela spontani pobačaj. Naime, Informer je došao do prepiske između nekadašnjih supružnika u kojoj se jasno vidi da fitnes instruktorka nije želela da Vladi rodi dete.

“Nas bi samo spasilo dete”, napisao je Vlada Ani, na šta mu je ona odlučno odgovorila “Ako sam ne daj Bože trudna, odmah ti kažem da ću abortirati. Ne želim da me dete spasava!”

“Jesi ti normalna, bre? Ne dozvoljavam ti da abortiraš moje dete”, odgovorio joj je voditelj, na šta ga je fitnes-šampionka pitala ko može da je spreči u tome “Prvo, nećeš ni znati da li jesam ili nisam, drugo, ne treba mi ničija saglasnost za to.”

“Nemoj to da radiš! Ako budeš ostala u drugom stanju, reci mi, sve ćemo srediti. Nije to lutka, nego živo biće. Moje i tvoje!”, napisao je voditelj.

“Do tri meseca nije ništa, nema srce, ne diše, isto je kao sperma koju baciš. Dobro, malo drugačije, jer se uhvatilo, ali ne ubijam živo biće. Neću ništa da sređujem jer ako ti i ja nismo uspeli dete neću da koristim kao sredstvo koje će spasiti ovu vezu”, bila je kategorična Ana Marija, koja je inače potvridila da je ova prepiska verodostojna, ali nije želela da je komentariše.


7 komentara

7 Comments

 1. Lunatic

  03. 03. 2015. at 11:43

  sve zarad 15 minuta slave. fuj za oboje

 2. Suzzy

  03. 03. 2015. at 11:53

  “Do tri meseca nije ništa, nema srce, ne diše, isto je kao sperma koju baciš”
  Uvek se ”odusevim”kad vidim koliko zene poznaju svoje telo,musko telo i reprodukciju uopste…Bitno da je seksanje nauceno a ostalo nema veze..i to se razmnozava….Zvucim zajedljivo i bas me briga!

 3. xx

  03. 03. 2015. at 12:34

  PRAVA PRAVCATA SHPANSKA SERIJA!!!!!! katastrofa….

 4. mrnjau

  03. 03. 2015. at 12:47

  Ja ne znam zasto, ali meni je ova devojka Ana Marija toliko odbojna da to nije normalno. Stidim se sto sam vise puta pomislila “i neka je nalupao malo”, sto je potpuno odvratno sa moje strane i zensko ne sme da se udari, nego hocu samo da docaram koliko mi nesto iznutra ne podnosi ovu devojku. Zasto? Pojma nemam. Kao kada vam intuicija nesto govori…sem toga, ako je on znao da je ona trudna ne verujem da ju je tukao, ali joj jeste naneo povredu sto je neoprostivo takodje. Mene je otac naucio da batina ne boli kao kada osobu prezres. Ako je ona njega bilo cime povredila, razjarila i sl., trebao je samo da okrene novi list i da za njega ona vise ne postoji. Kao da je umrla. Ni rec pozitivnu ni rec negativnu da kaze o njoj. Mozda da samo postavi pitanje : Ko je to?- kada ga pitaju o njoj.

 5. mrnjau

  03. 03. 2015. at 12:48

  A za ovo, da je plod isto sto i spermatozoid sam ostala sokirana. Mislim da od ovakvih devojaka treba bezati…i uopsteno primitivnih ljudi.

 6. buduca mama

  03. 03. 2015. at 20:00

  Stvarno fuj! Pa ova debilusa je onda gora od njega koji je tukao!!! Ako se ista od ovoga uopste dogodilo…

 7. uzas

  04. 03. 2015. at 02:28

  Trebao je jos da je bije

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top