Vladi preti 3 godine robije: Pretukao je zbog fudbalera!

Vlada tuži bivšu verenicu za uvrede i klevete (foto: Kurir)
Od 3 meseca do 3 godine zatvora za Vladu, ukoliko se dokaže da je kriv! (foto: Kurir)

Voditelj TV Pink Vladimir Stanojević, koji je pretukao svoju suprugu Anu Mariju Žujović, juče je kao građanin saslušan u beogradskoj policiji, gde se u oko 16 časova pojavio u pratnji advokata i ispričao sve što je izneo i u svom saopštenju medijima, prenosi Kurir.

Pretučena Ana Marija se još nije odazvala pozivu. Inače, ukoliko se utvrdi da je kriv, Stanojeviću preti zatvorska kazna od tri meseca do tri godine.

U medijima se sada pojavila priča da je Vlada pretukao Ana Mariju zbog njenog bivšeg dečka, fudbalera Vladimira Volkova. I dok Volkov kaže da nema komentara na navode da je Ana varala Vladu sa njim, Stanojević je potvrdio je  izjavio sledeće: “Istina je za Volkova, ali on nije kriv!”

Inače, u telefonskom uključenju u emisiji Bulevar na B92, Ana Marija je poručila da joj je glupa priča da je kada je objavila fotografiju na kojoj je pretučena želela da grudi stavi u prvi plan.

“Usna mi je napukla od udarca, zato izgleda kao da sam se napućila, i zaista je glupa priča da sam želela da stavim grudi u prvi plan”, rekla je fitnes prvakinja.

Povezane vesti

Back to Top