Search
Close this search box.

Vladimir Grajic: Srbija bi mogla da pobedi u Beču!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pesmu sa kojom će se takmičiti Srbija komponuje Vladimir Grajić (foto: RTS)

Kompozitor Vladimir Grajić zvani Graja je prilično optimističan i predviđa Srbiji pobedu na predstojećoj Evroviziji 2015. godine koja će se održati u Beču.

Graja smatra da je naša velika prednost što u Beču živi mnogo Srba. „Sigurno ćemo imati veliku podršku naših ljudi i to će mnoge animirati da glasaju sa Srbiju. Ali, podsećam da pobednika ne bira samo publika SMS glasovima, već da 50 odsto glasova daje stručni žiri. Nadamo se da će nam i on biti naklonjen“ izjavio je ovaj kompozitor.

Kompozitor će napraviti ukupno tri pesme od kojih će dve pevati neko od naših poznatih pevača dok će treću izvesti neko od neafirmisanih pevača koje će stručan žiri izabrati na audicijama koje će se održati u Nišu, Zaječaru, Kragujevcu, Užicu, Novom Sadu Beogradu.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša po svim anketama važi kao najbolji izbor za našeg ovogodišnjeg predstavnika, ali je pevačica odustala od Evrovizije zbog anonimnih pevača.

Na konkurs se prijavilo više od 200 izvođača, a publika će imati priliku da izabere našeg predstavnika sledeće godine u februaru u emisiji koja će se emitovati na RTS-u.

POSLEDNJE VESTI