Vladimir Volkov: Ana Marija, ti si idot!

Podmetnula mu aferu! (foto: Story)
Podmetnula mu aferu! (foto: Story)

Izgleda da  Ana Marija Žujović ne bira sredstva pomoću kojih bi došla do još mala medijskog prostora.

Naime, fudbaler Partizana  i bivši verenik Ana Marije, Vladimir Volkov, žestoko je izvređao fitnes instruktorku sa kojom je šest godina bio u vezi, kada je saznao da je ona ta koja je zvala novinare da slikaju njegov automobil parkiran ispred njene zgrade.

Kad je video da je paparaco uslikao njegov automobil ispred njene zgrade, Vladimir je poludeo. Samo su njih dvoje znali da je kod nje u stanu i nije mu bilo teško da poveže da Ana Marija novinarima sve dojavljuje. Bio je besan toliko da je došao u iskušenje da je nađe i obračuna se s njom. Pošto je bio u karantinu, nije mogao da izađe, pa ju je pozvao i uputio joj najgore uvrede. Rekao joj je da je idiot kojem je važna medijska pažnja i nazvao je jadnicom koja želi da mu uništi vezu‘, rekao je za časopis Story izvor blizak fudbaleru.

Takva informacija preti da  ozbiljno poljulja Vladimirovu vezu sa Jovanom Milinković, sa kojom je već imao razmirica zbog sličnih natpisa u medijima.

Ana Marija nije želela da komentariše svađu sa Volkovim, a ni on nije bio raspoložen da priča o ovome. ”Misli su mi usresređene na fudbal, ne bih komentarisao spekulacije, rekao je Vladimir.

Da podsetimo, sumnjalo se da je Anu drugi bivši verenik, Vladimir Stanojević, pretukao upravo zbog sumnje da ga je varala sa Volkovim.

Povezane vesti