Search
Close this search box.

Zaratili Karleuša i Lukas!

Novi estradni rat?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi estradni rat?

 

Iako je svojevremeno gostovala na njegovom koncertu u beogradskoj Areni, Jelena Karleuša i Aca Lukas više nisu u dobrim odnosima!

U jednim dnevnim novinama, JK je navodno iznela konstataciju o koncertima u Srbiji.

„Kod nas je bilo pravilo da se zvezde ne potrude i naprave običnu seosku zabavu s bendom i tri sijalice, te time omalovaže publiku. Po istoj logici Aca Lukas, koji uspe da okupi više ljudi od Madone ima bolji koncert od Madone. E pa, neće biti“, rekla je Karleuša, što je Lukasa nateralo da više nego burno odreaguje.

„U potpunosti se slažem s konstatacijom drugarice Jece da njen građanski koncert ima mnogo prednosti u odnosu na moju seosku zabavu. Ipak, mislim da je njena najveća prednost u tome što će u slučaju kiše bez problema moći sve gledaoce s kupljenim kartama da prebaci u obližnji restoran, koji, eto simbolike, nosi isti naziv kao i mesto održavanja ovog građanskog spektakla! Takođe Ušće (SUR Tri grozda). Srećno! Predlažem joj da moto njenog koncerta, umesto Viva la Diva, bude Viva la Njiva“, izjavio je Aca za dnevni list Kurir.

S druge strane, Karleuša je poručila Lukasu da njih dvoje kao prijatelji ne treba da se prepucavaju preko novina.

„Dragi moj prijatelju, zadnje je došlo kad ti i ja komuniciramo ovim putem. Šta imam da ti kažem, kazaću ti u lice, neću ovako jer ja nisam pizda. Ti to znaš. Kad se budemo videli, objasniću ti kako su te navukli da reaguješ bez potrebe. Izjava u tim novinama zbog koje dečje reaguješ je obična izmišljotina i laž. Želim ti uspešan koncert, i nemoj, majke ti, lopatom na bager“, poručila je Jelena za izvor, a na svom Twitteru je i javno demantovala da je rekla nešto ružno u Lukasu.

 

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI