Žestoka svađa u ZG: Treba li deca da pevaju na svadbama i uzimaju bakšiš?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Žestoka svađa JK i Lukasa (foto: Screenshot)

U sinoćnoj emisiji Zvezda Granda došlo je do žestokog obračuna među članovima žirija, a sve zbog bakšiša i pevanja u kafanama.

Najglasnija sa jedne strane bila je Jelena Karleuša, koja je uputila vrlo oštre kritike na račun 17-godišnjeg takmičara Stefana Petrovića Kosmajca, koji već peva po svadbama i vrlo mlad ‘pruža ruke i uzima bakšiš’. Saša Popović je tu njenu opasku prokomentarisao rečima da Stefan nije toliko mlad, kao i da su pogrešno upisali njegove podatke i da on ima 18 godina.

Žiri je branio takmičara (foto: Screenshot)

Snežana Đurišić i Popović su se uključili u žučnu raspravu sa Karleušom, govoreći da dečko ima pravo da peva po svadbama i uzima bakšiš, dok se Aca Lukas nadovezao rečima da mladić peva pesme za koje i treba da se daje bakšiš te da ga Jeleni za Krimi rad niko neće dati.

„Neće dati bakšiš, ali će dati debeli honorar, pevaću sat vremena, uzeću mnogo para i otići ću kao zvezda“, rekla je JK i pokazala srednji prst Lukasu, uz poruku: „Evo ti ga Krimi rad.

Karleuša je Lukasu na kraju pokazala srednji prst (foto: Screenshot)
Karleuša je Lukasu na kraju pokazala srednji prst (foto: Screenshot)

Na kraju se zaklela da nikada nije uzela bakšiš u ruke i da je za nju to degradirajuće. Jelena je posle svega napustila snimanje, kao i Lukas, a kako je ova žestoka svađa među žirijem izgledala, pogledajte u videu.

https://youtu.be/z-7xbNwXz5o?t=6559

POSLEDNJE VESTI