Zvezda TV sapunica progovorila: Kako me je povredio Sean Penn

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kate del Castillo (Foto: ABC News)

Meksička glumačka zvezda Kate del Castillo je napokon progovorila o svom susretu sa ozloglašenim beguncem Joaquinom Guzmanom, svima poznatijeg kao El Chapo, i razočarenjem u holivudskog velikana Seana Penna tokom pomenutog susreta.

Glumica TV sapunica je priznala da ju je zvezda filma Mistične reke veoma povredio. Naime, Castillova je mislila da joj Penn pomaže oko snimanja njenog filma o životu El Chapa, ali ispostavilo se da je njegova misija bila totalno drugačija. Sean je samo hteo da napiše članak za popularni Rolling Stone magazin.

„Sada mislim da on nikad nije ni bio zainteresovan za moj film. Ljutim se na samu sebe zato što verujem ljudima i što nisam znala ko je ustvari Sean Penn“, rekla je razočarana Kate tokom intervjua.

Zvezda sapunica je organizovala susret glumca i ozloglašenog kriminalca (foto: Twitter)

Meksička glumica, koja je inače i sama igrala narko bosa Teresu Mendozu u poznatoj TV sapunici La Reina del Sur, objasnila je i zašto je najtraženiji begunac zaljubljen u nju. „Ne mislim da je on zaljubljen u mene, Kate del Castillo. Mislim da se njemu sviđa moj lik Terese Mendoze“, izjavila je ona, pa zatim dodala da misli da je on samo obožavaoc, ali da ne isključuje da je čovek možda zaista zaljubljen u nju jer ga ona ne poznaje.

Na kraju je zvezda koje se pojavljuje u veoma popularnoj seriji Devica Jane priznala da je na ovu misiju sa Seanom išla zato što voli ‘da se kocka na sve ili ništa’. Ona je čak savetovala Guzmana da uradi nešto dobro, jer je on veoma uticajan čovek i to može.

POSLEDNJE VESTI