Prati nas

Aca Lukas iskopirao matricu k-pop grupe, pa nisko psovao decu na društvenim mrežama

Šokantno

Aca Lukas iskopirao matricu k-pop grupe, pa nisko psovao decu na društvenim mrežama

”J**** vas sve u usta i svu vam familiju posejanu j****”, poručio je Lukas maloletnoj deci

Aca Lukas nedavno je objavio novu pesmu Veran, koju je potpisao producent Mersad Hadžić. Domaći k-pop fanovi su brzo primetili da im je matrica jako poznata, i to zato što u pozadini možete čuti pesmu trentno najpopularnije k-pop grupe u svetu BTS.

Naime, pesma, koja inače zvuči identično kao singl grčkog pevača Vasilisa DimasaO Vasilias Tou Kosmou, kao osnovnu matricu, koja se krije iza svih prepoznatljivih folk ukrasa, ima istu matricu koju su momci iz BTS-a iskoristili za svoj veliki hit MIC Drop, što su fanovi istakli u komentarima Lukasovog videa.

Komentari su se brzo proširili i na druge društvene mreže na domaćim fan profilima ove grupe, koje mahom drže maloletnici. Na jednu takvu objavu naišao je i sam pevač, pa je žestoko opsovao decu.

U kometarima ispod klipa gde se porede ove dve pesme i sa opisom: ’’Moli se Aca oppa (*kor. za starijeg brata) da sledeća matrica bude ’Dope’. Obožavam je’’, Lukas je napisao:

’’Dobar dan gospodo. Verovatno znate ko je. E pošto vi znate ko je, a ja ne znam, pošto se p**** jedne krijete iza lažnih profila, da vam kažem da imate pravo da vređate, pošto miševi jedni ni nemate drugu mogućnost nego da serete po društvenim mrežama. Eto, a ja vam kažem, a vi znate ko vam se obraća. Pošto osujete i pljujete, ali sakriveni, evo vama nešto konkretno i od konkretne osobe: J**** vas sve u usta i svu vam familiju posejanu j****. Stakori i gmizavci, jadna i bolesna glupo retardiranih degeneričnih kretena. Ajde pređite p**** preko ovih psovki i pokažite koje ste p****. U usta vas j**** sve redom. Gnjide klošarske’’, poručio je pevač deci.

Ispod njegovog komentara usledili su odogovori poput: ’’Sram vas bilo. Kako se ovako obraćate deci? Kultura vam je 0’’, ’’Ja imam 16 godina, a ti si javna figura koja treba da bude odličenje visokog morala, kulture i lepog ponašanja mladima kao što sam ja. Hvala na lepom primeru. Baš zbog ovakvih sam zadovoljna našim Balkanom i ljudima koji su naš glas’’ ili ’’Samo ću vam reći da bi trebalo da se stidite Vašeg rečnika i nepoznavanja srpske gramatike. Ovakvo obraćaje deci je dokaz vaše nekulture i tupavosti, ali Bože moj, ne može svako danas biti normalan’’.

Sporne pesme možete čuti u nastavku:


3 komentara

3 Comments

 1. Nina

  22. 12. 2018. at 15:44

  Lukase, ima J Hope nesto da ti poruci na minuti 1.05, hahaha *Mic drop

 2. noname

  22. 12. 2018. at 17:37

  kakva seljacina hahahhaha, propali narkos se zesce istripovao, de uzmi i vuci to je jedino sto znas svakako

 3. Bibz

  22. 12. 2018. at 19:19

  Narkos je prolupao..samo na zatucanom Balkanu prolaze ovakve lapsus profile.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top