Prati nas

Ivan Marinković šutirao bivšu devojku na ulici?!

Šokantno

Ivan Marinković šutirao bivšu devojku na ulici?!

Ivan i Maja (foto: Kurir)

Ivan i Maja (foto: Kurir)

Ivan Marinković je pretukao bivšu devojku Marinu Maju Miljković pred njenim sinom! Ovaj incident dogodio se dva dana pre nego što je on pretučen u centru grada.

Kako piše Kurir, “Maja je vodila petogodišnjeg sina u igraonicu i prošla je pored kladionice u kojoj bivši muž Goce Tržan provodi dane. Čim ju je spazio, Marinković je istrčao i preprečio put bivšoj devojci. Ona nije htela da priča s njim, a on je bio uporan, pa je nastala svađa. Napao ju je najpre verbalno, nazivao ju je pogrdnim imenima, a onda ju je i šutnuo u zadnjicu. I to pred njenim maloletnim detetom. Nju je njegov potez iznervirao, pa mu je lupila dva šamara i pobegla.”

Niko ne zna zašto je Ivan napao Maju. Ona se tada uplašila, pogotovo zbog deteta, koje je sve to gledalo. Dečak se zacenuo od plača. Inače, Ivan i Maja se često sreću na ulici. Ona je udata, ali se i pored toga godinu dana viđala s Marinkovićem. Zbog njega je htela i da se razvede, ali su se posvađali i raskinuli, pa je ostala s mužem, koji je klavijaturista u bendu jednog popularnog pevača,” kaže izvor, dok Marinković demantuje nasilje.

Tačno je da sam video Maju dva dana pre nego što sam dobio batine, ali je nisam prozivao, niti smo se svađali. Ne znam ko mi sve ovo smešta. Ona me još voli, to mi je priznala. Iznervirala se kad sam se smuvao sa Sarom. Ako sam je napao, zašto me nije prijavila policiji. Aca i njen muž su bili najbolji drugari, a sada se ona viđa s njim, umesto da spasava svoju porodicu. Ovde samo treba da se stavi akcenat na to da je mene brutalno prebio Aca iz Amadeusa,” ističe Ivan.

Redakcija Tracara.com/Kurir


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. pixie

  08. 10. 2014. at 13:44

  Ne verujem ni u sta sto pise Kurir, ali meni ovaj Ivan deluje kao tezak luzer.

 2. Kaya

  08. 10. 2014. at 15:05

  Teeeeezaaaak luuuuzer!

 3. Irena

  08. 10. 2014. at 16:04

  tip osobe: kladionicarski moljac

 4. sakica

  08. 10. 2014. at 18:28

  Kladionicarski moljac..hahaha,Irena,nisi ga mogla bolje opisati..luzer takodje..

 5. Maja

  08. 10. 2014. at 23:18

  Nemam reci da opisem ovog stvora….
  Nikakve norme, ali nikakve !

  Neka ga smeste u cuzu..da ga spasu njegovih sopstvenih blamova :(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top