Prati nas

Milica Pavlović polomila telefon zbog anonimne poruke

Bizarno

Milica Pavlović polomila telefon zbog anonimne poruke

Milica Pavlović napravila je manji skandal na plaži u Crnoj Gori, kada je naočigled svih polomila mobilni telefon.

Mlada pevačica iznervirala se zbog poruke anonimnog muškarca, koja joj je stigla usred odmora. “Kidao bih te dan i noć,” stoji u poruci, koju je pevačicu do te mere iznervirala da je razbila telefon, uprkos tome što je poruka stigla od osobe očigledno inspirisane njenim poslednjim singlom Kidaš me.

Nakon događaja, pokušavala je da ga upali, ali joj to nije pošlo za rukom, zbog čega je šetala plažom nervozna jer bez mobilnog telefona ne funkcioniše, piše Hit.

Pukom srećom, pola sata kasnije njen Samsung je proradio pa je mogla da se vrati društvenim mrežama, a čini se i da je brzo zaboravila na udvarača.

Inače, pevačica boravi na Kraljevoj plaži u Miločeru, gde samo za iznajmljivanje ležaljke treba izdvojiti 150 evra dnevno.

1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    08. 08. 2018. at 10:52

    Svako može da iznajmi lezaljku za 150€ na dan i da u toku tog dana promijeni 23 kupaća kostima, frizuru i naočare. Kada svakoga dana postavite po sliku u razlicitom kupaćem kostimu, dobijate 23 dana “ljetovanja”. A inače su u nekom apartmanu za 50€ dnevno…ipak je to na kraju sirotinja, kao i mi ostali.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top