Prati nas

Severina: Na mojoj svadbi se jela srpska hrana jer je senzacionalna

Hot!

Severina: Na mojoj svadbi se jela srpska hrana jer je senzacionalna

Gde ćeš bolje od Severine? (foto: Esquire)

Gde ćeš bolje od Severine? (foto: Esquire)

Otkako je postala srpska snajka Severina uživa u bračnom životu, ali, osim idiličnih fotografija na Instagramu, hrvatska zvezda ne deli nikakve detalje sa javnošću o onome šta se dešava iza zatvorenih vrata.

U jednom od retkih intervjua koje je dala u poslednje vreme, za Esquire magazin, Seve se dotakla teme o kojoj se mesecima pričalo po kuloarima, a u pitanju je, naravno, spektakularna svadba na kojoj je rekla sudbonosno da pred Igorom Kojićem. “Obožavam folklor kao i sve dobro što smo dobili u naslijeđe iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Kad sam predstavljala Hrvatsku na Eurosongu sa sobom sam povela momke iz najstarijeg i najpoznatijeg folklornog društva Lado, koji su osvajači nagrada diljem svijeta. Oni su bili obučeni u naše nošnje i opanke, a pjevali smo Moju štiklu. To mi je bilo zanimljivo i intrigantno. Opanak i štikla. Pjesma je izazvala kontroverze, jer smo predstavljali Hrvatsku sa ojkanjem i opankom kamuflirajući je u štiklu. A nije baš da imamo veliku ostavštinu bečkih valcera na našim prostorima. I mi nikad nećemo moći napraviti bolji hip-hop od Amerikanaca. Folklora se ne treba sramiti, nego ga njegovati, kao i tradiciju i sve što ide uz to. Vjenčanje je bilo veselo, a bilo je i na neki način i umjetničko. Smiješno je što su čak pisali i kritike o vjenčanju, kao da je predstava, iako uostalom, svadbe i sahrane i jesu na neki način predstave. Tradiciju smo najviše ispoštovali u hrani. Jela se srpska kuhinja koja je senzacionalna. To je najbolja svadba na kojoj sam bila. Igor i ja smo uživali, a moja mama, Dragan i Olja bili su presretni.”

Koliko je interesovanje izazvao ovaj intervju, upravo zbog jednog od retkih obraćanja javnosti, govori i činjenica da su primerci ovog magazina skoro rasprodati u roku od 7 dana čime je Severina još jednom dokazala da je jedna od najvećih regionalnih zvezda.

Ipak, upravo zbog toga ona najbolje zna da tolika slava nosi sa sobom i mračnu stranu, te je tokom godina morala da nauči kako da razdvoji svoju privatnost od javne persone koju nudi javnosti, ali i pored svega nikada se ne bi menjala za to da bude neko drugi. “Pa di ćeš bolje nego bit Severina?”, našalila se 43-godišnja zvezda u intervjuu za Esquire.Severinica mi nikad nije smetala da budem to što jesam, lako mi je s njom. Bazično, ona je slatka, simpatična i voli to što radi. Ne dam joj da se opterećuje ničim što bi je moglo poljuljati. Ponekad zbog nje ne čitam novine, ne gledam TV. Ponekad tamo neki ljudi napišu nešto o njoj što nije stvarnost… I ne zanima me da li čitatelj u to vjeruje. Zanima me da li mi vjeruje u pjesmi, u izvedbi. I da me osjeća srcem. Dobro, malo sam zbog nje izgubila na spontanosti i na kilaži, ali hinim da to nadoknađujem šarmom.”1 komentar

1 komentar

  1. anastasija

    06/04/2016 at 4:52 pm

    veci Srbin od kebe i igora zajedno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top