Connect with us

Topalko bankrotirao?!
Šokantno

Topalko bankrotirao?!

Bankrotirao?! (foto: Hello)

Bankrotirao?! (foto: Hello)

Pevač Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako izgleda imati pa nemati! Prema pisanju dnevnog lista Alo! Topalko je potpuno bankrotirao otkad se rastao od žene Vesne.

Naime, Topalko je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu ljudi bliski ovom pevaču.

“Otkad se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je platio unapred jedan stan u kojem Milan sada živi. On sada prihvata svaku tezgu, ne beži od posla, ali ne radi ni on kao pre”, priča dobro obavešteni izvor, dodajući da po Topalkovom raspoloženju može da se nasluti da mu ne cvetaju ruže.

“On je u poslednje vreme vrlo nervozan, ume da bude i neprijatan, ne ume da sakrije neraspoloženje. Nema para, sa ženom ne živi, a i sa ljubavnicom se često svađa. Kupio je pre nekoliko meseci automobil, ali će sada da ga prepiše na druga, a on će bukvalno da ga koristi samo kada mu je neophodan jer su kola na lizing, a on ne može da plaća i to. Vredan je čovek, verujem da će se izvući iz svega ovoga, ali sada ga je baš sa svih strana snašlo neko ludilo, problemi”, završava izvor blizak Topalku.

Podsećanja radi, Milan Topalović bio je drugoplasirani u finalu takmičenja Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti Farma, gde je osvojio prvo mesto i dobio 100.000 evra kao nagradu. Tada je već suprugu i ćerku preselio u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.

Pročitajte još i:  Kourtney poručila Scottu: Potraži pomoć ili više nikada nećeš videti decu

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. DBo$$

  17/12/2014 at 12:29 pm

  E muka mi je vise od njega. Vecito on nema. Sta radi sa tim parama? neko zivi sa 15000 a on nema. Nemoj onda da se duvas kad nemas…

 2. s

  17/12/2014 at 6:39 pm

  Bila sam na jednom njegovom nastupu, i mene cudi kako on zaradjuje uopste pare, kada nema pojma da peva, samo se dere. o.O

 3. Zoran

  18/12/2014 at 4:31 am

  I ja nemam ali boli vas k***c isto tako i mene za njega.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top