Vendi pronašla mrtvački zub u ustima?!

Objavljeno: 09.05. 15:07

vesna vukelic vendi

U ispovesti za bosanski magazin Aura, Vesna Vukelić Vendi otkriva da je bila pod dejstvom crne magije celog života ali da je uspela da se otrgne od veštice koja ju je još kao malu kidnapovala u liftu kako bi je preobratila.

“Ovo sam druga ja, posve nova. Na staru Vendi zaboravite. Sve što sam bila i sve po čemu me znaju, to nisam bila. Drugi su upravljali sa mnom magijom. Crnom, najcrnjom magijom što postoji. Pratila me još iz detinjstva. Radi se o energetskoj veštici, jednoj ženi čije ime neću da pominjem. Ona me doslovno kidnapovala iz lifta i odvela u svoj stan da preobraća. Potom se upoznala sa mojim roditeljima, redovno nas posećivala. Glumila nam je prijatelja. Živela je u istoj zgradi kao mi. Infiltrirala se u naš svet i svojom demagogijom i čarolijama od mene napravila svog slugu, a javnu budalu”, počela je svoju ispovest Vendi za Auru.

Folkerka je da bi se porodila morala da pobegne u Švajcarsku jer se veštica bavila njenom trudnoćom, pa se bojala da će izgubiti bebu.  “Jedva sam ostala trudna i trudnoću sam iznela tako što sam pobegla u Švajcarsku. Ona je imala saučesnike koji su imali zadatak da me “obnavljaju” mrtvačkom vodom. Karijera mi je urušavana, pod konstantnom sam spregom bila ali, sve se vraća u životu. Ona je sad maltene na izdisaju, porodica joj je razrušena, ćerka joj se nije udala, nema djece. Pronalazila sam neke ogrebotine na stomaku, jednom znak pentagrama ucrtan. Jedne prilike sam se probudila, a u ustima mi je bio nečji zub. Nije moj… Sad nisam ni u kakvom kontaktu s njom. Znam da je nedavno unajmila jedan bračni par da me prati, ali mi ne mogu više ništa jer sam sad u veri. Sad mi ljudi prilaze i govore da sjajno izgledam, lepo. Osećam se i zdravo, puna sam energije i pozitivnih misli. Rešila sam se zla”, otkrila je Vendi.

Pevačica je rekla da je nju samu spasao Bog. Celu ispovest pročitajte ovde.

Kurir / Redakcija Tracara.com

 
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

4 komentara

 1. kristina.b98@hotmail.com'

  Kiki

  I pre sam znala da nije normalna ,ali sada me vec plasi :o

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. simonastanic88@gmail.com'

  vestica iz lifta

  vendi,manje vina,manje vina!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. samocivilizovano@gmail.com'

  Dr. Olja

  Uljez, uljez, uljez joj se uvuk’o u mozak… :D

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. legendarno.skroz@gmail.com'

  aaa

  ????

  ????

  ????

  Thumb up 0 Thumb down 0