Search
Close this search box.

Versace porodica se ogradila od serije o ubistvu slavnog kreatora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Članovi porodice slavnog italijanskog modnog dizajnera Giannija Versacea ogradili su se od američke TV serije Atentat na Giannija Versacea: Američka krimi priča, koja govori o njegovoj nasilnoj smrti, a uskoro kreće da se emituje na kablovskom kanalu FX.

Serija od devet epizoda, nastala je po ideji Ryana Murphyja, idejnog tvorca Američke horor priče. Glavne uloge tumače španska glumica Penelope Cruz koja glumi Donatellu Versace, dizajnerovu sestru i portorikanski pevač Ricky Martin, u ulozi Giannijevog ljubavnika. Versaceovog ubicu Andrewa Cunanana, koji je slavnog dizajnera ustrelio na stepenicama njegove vile u Miamiju 1997. godine, glumi tridesetgodišnji američki glumac Darren Criss.

Cunanan na početku trejlera izgleda normalan mladić u dvadesetim godinama, ali već u narednoj sceni prikazan je u zastrašujućem svetlu, pokazavši da je u svom ubilačkom pohodu ubio četiri muškarca.

Kompanija Versace objavila je u ponedeljak saopštenje u kome se navodi da „nije autorizovala i nije učestvovala u nastanku ove serije“. Seriju treba gledati kao na izmišljenu priču, s obzirom na to da knjiga Maureen Orth, Vulgar Favours na kojoj je serija zasnovana, nije dobila autorizaciju porodice.

Atentat na Giannija Versacea: Američka krimi priča premijerno će biti prikazana 23. januara na lokalnoj televiziji Fox.

POSLEDNJE VESTI