8 zvezda koje su odbile poznate uloge

Dana Delany i Sara Jessica Parker
Zvezde koje su odbile neke od najpoznatijih uloga Glumci i glumice koje gledamo u filmovima i serijama nisu uvek prvi izbor režisera. Nekada obijaju uloge jer im ne leže ponuđeni likovi, nekada jer ne veruju u uspeh scenarija, nekada jer nemaju vremena. Ali desi se i da pogreše ponekad, priznali to ili ne. Pogledajte 8 zvezda koje su odbile neke od najpoznatijih i najupečatljivijih uloga.
Dana Delany i Sara Jessica Parker Zvezda Očajnih domaćica Dana Delany je bila prvi izbor za ulogu, danas jedne od najpopularnijih ženskih likova, Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad. „Nisam želela da budem deo priče o seksu“, rekla je Dana 2011. i dodala kako ne žali za svojom odlukom. Zato je Sara Jessica Parker, upravo zahvaljujući ovoj ulozi, stekla status modne ikone. A i visoko plaćene glumice. Angelina Jolie i Sandra Bullock Film Gravitacija je 2013. bio jedan od vodećih filmova u kom glavnu ulogu igra Sandra Bullock. Lik je prvo ponuđen Angelini Jolie, ali ona je želela da se bavi drugim stvarima. Nadamo se da ćemo bar uživati gledajući Angelinu u filmu Grdana. Lindsay Lohan i Heather Graham Lindsay Lohan je imala priliku da glumi striptizetu Jade u svim delovima filma Mamurluk (Hangover), ali ona je odbila jer je mislila da scenario nema potencijala. A možda nije želela više da je povezuju sa alkoholom?! Uglavnom, šteta za nju!
Jake Gyllenhaal i Sam Worthington
Jake Gyllenhaal i Sam Worthington
Jake Gyllenhaal je imao priliku da bude glavna muška uloga Jake Sally u filmu Avatar, koji je kasnije postao jedan od filmova sa najvećom zaradom svih vremena i osvojenih 9 Oskara. On je nije prihvatio tako da je uloga pripala Samu Worthingtonu.
Rachel McAdams i Anne Hathaway
Rachel McAdams i Anne Hathaway
Rachel McAdams je ponuđena glavna uloga u filmu Đavo nosi Pradu, ali ona ju je odbila jer je želela da radi na ozbiljnijim projektima. Anne Hathaway je pristala na tu ulogu i mislimo da je svoj posao odradila sjajno. A i glumila je rame uz rame sa sjajnom Meryl Streep.
John Travolta i Tom Hanks
John Travolta i Tom Hanks
John Travolta je bio prvi izbor za glavnu mušku ulogu u filmu Forrest Gump davne 1994. godine. On je odbio poziv, ali kasnije je otkrio da je zažalio zbog svoje odluke. Možda kada je video kako se sjajni Tom Hanks snašao u ovoj prilično zahtevnoj ulozi.
Gwyneth Paltrow i Kate Winslet
Gwyneth Paltrow i Kate Winslet
Kada je James Cameron birao glumicu za lik Rose DeWitt Butaker u filmu Titanik prvi izbor mu je bila Gwyneth Paltrow, ali ona je odbila tu ulogu, koju je rado prihvatila Kate Winslet i više nego dobro iskoristila za svoju dalju karijeru. A i glumila je vrlo blizu Leonarda DiCapria što bi mnoge žene poželele.
Katie Holmes i Sarah Michelle Gellar
Katie Holmes i Sarah Michelle Gellar
Katie Holmes je inicijalno bila ponuđena uloga Buffy u seriji Bafi, ubica vampira, ali Katie je umesto te uloge želela da se koncentriše na završavanje srednje škole. Ok, to nije loš razlog za odbijanje uloge koja je proslavila Saru Michelle Gellar. — Da li možete da zamislite kako bi izgledali neki od naših omiljenih likova da su ih glumili prvi izbori režisera?
Izvor: Posh24.com, Tracara.com

8 Responses

  1. Stvarno bi trebalo da bude više sličnih tekstova kao ovaj. :D Ne mogu da zamislim Seks i grad bez Sare, ni Bafi bez Mišel… :D

  2. Licno,po meni Katie se nikad ne bi uklopila u ulozi Bafi,kao ni Dana Delany kao Keri Bredso,dok Gwineth nije ni malo simpaticna ni lepa za ulogu Rouz..

  3. Ja bi mogla od prilike da zamislim .Vi ste se navikli a ja …. Ne .zamislite Gvinet u Titaniku ne a da je Gvinet u titaniku ne bi ste mogli da zamislite Kate >)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI