Trendseterka Ljupka Stević ljubi mlađeg

FOTO: Mitar Mitrović, PR

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

FOTO: Mitar Mitrović, PR

Čini se da je pevačica Ljupka Stević i sama rešila da isprati svetske trendove, pa je pronašla mlađeg dečka. Iako je do sada niko nije uslikao sa partnerom, nama nije uspela da umakne. Ona je razmenjivala nežnosti sa znatno mlađim muškarcem I to na benzinskoj stanici gde su zajedno lizali sladoled, hraneći jedno drugo. Nisu marili za poglede prolaznika, koji su bili šokirani njihovim ponašanjem.

„Ljupka je nedavno započela vezu sa atraktivnim manekenom. Krije ga od porodice, jer je već neko vreme svi pritiskaju da bi trebalo da se uda. Kako ga ne bi uplašila tim pričama, ona je rešila da se malo krije sa njim. Iako je znatno mlađi od nje, Ljupki to ne smeta i prija joj njegova pažnja. Viđaju se uglavnom u njenom stanu, tako da ih retko možete sresti u gradu,“ otkriva izvor blizak Ljupki.

Pevačica se zbunila kada smo je pozvali da nam otkrije o kome je reč, pa ni sama nije znala šta da odgovori.

FOTO: Mitar Mitrović, PR

„Kada ste me uslikali? To je možda bio moj drug…zaista ne znam o čemu pričate. U svakom slučaju, ja o svom privatnom životu nisam pričala, pa će tako biti iovog puta,“ rekla je Ljupka, koja je očigledno želela da sakrije novog dečka.

Kako saznajemo ona će do kraja septembra promovisati duetsku pesmu i spot sa Snoop Doggom, a nedavno je snimila i novu pesmu pod nazivom Milioner koju će publici predstaviti tek nakon dueta.

POSLEDNJE VESTI