Search
Close this search box.

ŠOK: Kristijan diskvalifikovan sa Farme

Kristijan nasrnuo na Radeta (foto: Screenshot Dailymotion)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kristijan nasrnuo na Radeta (foto: Screenshot Dailymotion)

Iako je celokupni boravak Kristijana Golubovića na Farmi prošao u znaku nasilja, tek je poslednji sled događaja naterao Zadrugu da ga izbaci.

Naime, poslednji na meti besa Golubovića bio je Rade Lazić. Kriminalac se zaleteo na Radeta i glavom ga udario u lice, da bi se potom i obrušio na njega. Rade je momentalno otišao u kancelariju zadruge.


Farma 6 /Kristijan Udario Radeta glavom 2015… by zadkostellbokizadko

Kristijan odbija da prizna da je fizički napao Radeta.

„Krenuo sam kao na Radeta, a nisam ga ni takao. Za*ebancija“, rekao je Golubović.

Međutim, nešto pre jedan sat nakon ponoći, Zadruga je poslala pismo farmerima u kojem je saopštila da je Kristijan  izbačen iz daljeg takmičenja zbog nasilja.


Farma 6/Kristijan Diskvalifikovan sa Farme… by zadkostellbokizadko

Farmer se spakovao i krenuo ka kapiji, dok su ga Stanija i Medenica pratile u želi da izađu sa njim. U poslednjem trenutku Stanija se predomislila rekavši: „Ostanem, borim se, sve ih ispratim, osvojim prvo mesto, sve pare ti dam i meni satisfakcija“. Sa druge strane, Medenica je bila sprečena da napusti rijaliti jer joj je Zadruga zapratila da će morati da plati kaznu od 50.000 evra.


Farma 6/Kristijanov Odlazak sa Farme/2015/11/25 by zadkostellbokizadko

Farmeri i nakon Kristijanovog odlaska nisu znali da li je do fizičkog napada zaista došlo, sve dok se nije pojavio Rade (koji nije bio prisutan dok je Kristijan izlazio jer je bio u kancelariji Zadruge). Desna strana lica bila mu je otečena.

„Udario me je glavom. Vidite mi lice… I šapnuo mi je: ‘Pobiću ti celu porodicu'“, otrkio je Rade šta se stvarno dogodilo.


Farma 6 ~ Rade se vratio ima ogromnu masnicu by paladaatina

Starleta je i dalje branila, sada već bivšeg, farmera insistirajući da se Kristijan vrati i da je nepravedno diskvalifikovan, jer Radeta nije udario. Napomenula je da je do sada bilo pravih obračuna, čupanja, polivanja i pljuvanja, pa niko nije bio izbačen.

„On je za sve nas ovde bog. I na Farmi i napolju“, zaključila je Stanija.

Da li je Kristijan stvarno izbačen, ili će se na kraju vratiti?

POSLEDNJE VESTI