Aca Lukas iskopirao matricu k-pop grupe, pa nisko psovao decu na društvenim mrežama

Aca Lukas nedavno je objavio novu pesmu Veran, koju je potpisao producent Mersad Hadžić. Domaći k-pop fanovi su brzo primetili da im je matrica jako poznata, i to zato što u pozadini možete čuti pesmu trentno najpopularnije k-pop grupe u svetu BTS.

Naime, pesma, koja inače zvuči identično kao singl grčkog pevača Vasilisa DimasaO Vasilias Tou Kosmou, kao osnovnu matricu, koja se krije iza svih prepoznatljivih folk ukrasa, ima istu matricu koju su momci iz BTS-a iskoristili za svoj veliki hit MIC Drop, što su fanovi istakli u komentarima Lukasovog videa.

Komentari su se brzo proširili i na druge društvene mreže na domaćim fan profilima ove grupe, koje mahom drže maloletnici. Na jednu takvu objavu naišao je i sam pevač, pa je žestoko opsovao decu.

U kometarima ispod klipa gde se porede ove dve pesme i sa opisom: ’’Moli se Aca oppa (*kor. za starijeg brata) da sledeća matrica bude ’Dope’. Obožavam je’’, Lukas je napisao:

’’Dobar dan gospodo. Verovatno znate ko je. E pošto vi znate ko je, a ja ne znam, pošto se p**** jedne krijete iza lažnih profila, da vam kažem da imate pravo da vređate, pošto miševi jedni ni nemate drugu mogućnost nego da serete po društvenim mrežama. Eto, a ja vam kažem, a vi znate ko vam se obraća. Pošto osujete i pljujete, ali sakriveni, evo vama nešto konkretno i od konkretne osobe: J**** vas sve u usta i svu vam familiju posejanu j****. Stakori i gmizavci, jadna i bolesna glupo retardiranih degeneričnih kretena. Ajde pređite p**** preko ovih psovki i pokažite koje ste p****. U usta vas j**** sve redom. Gnjide klošarske’’, poručio je pevač deci.

Ispod njegovog komentara usledili su odogovori poput: ’’Sram vas bilo. Kako se ovako obraćate deci? Kultura vam je 0’’, ’’Ja imam 16 godina, a ti si javna figura koja treba da bude odličenje visokog morala, kulture i lepog ponašanja mladima kao što sam ja. Hvala na lepom primeru. Baš zbog ovakvih sam zadovoljna našim Balkanom i ljudima koji su naš glas’’ ili ’’Samo ću vam reći da bi trebalo da se stidite Vašeg rečnika i nepoznavanja srpske gramatike. Ovakvo obraćaje deci je dokaz vaše nekulture i tupavosti, ali Bože moj, ne može svako danas biti normalan’’.

Sporne pesme možete čuti u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=rhJ0BsZw21Y

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.