in

Aca Lukas: U žiriju „Zvezda Granda“ su klovnovi; Karleuša mu uzvratila

Aca Lukas nekadašnji član žirija emisije „Zvezde Granda“, nedavno je izjavio kako je takmičenje postalo „šou sa šest klovnova u žiriju“, a Jelena Karleuša mu je uzvratila.

Karleuša je istakla da je „Lukas bio najveći klovn“, kao i da je „mnogo mali“ i da će ona „sigurno biti posebno poglavlje u njegovoj knjizi“.

„Nama je najveći klovn otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih volela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim… Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci“, izjavila je pevačica, pa se dotakle i Lukasove najavljene autobiografske knjige.

„Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi. Šalu na stranu, Aca je vrlo talentovan za pisanje. Ali često to koristi na pogrešan način, kao i ja“, priznala je Karleuša.

Lukas je sada odlučio da uzvrati udarac.

„Neki i neke, kako vidim, očekuju cela poglavlja o sebi u knjizi. Naravno da o mnogima od njih nema ni reči, a kamoli poglavlja, jer sam se u ovoj knjizi bazirao samo i isključivo na meni bitnim likovima, i u dobrom i u lošem kontekstu. Ovi, koji očekuju čitava poglavlja, bi trebalo da znaju da ovo nije ‘priručnik za odrasle’, tako da iz tog razloga mnogima od njih nema mesta u ovoj knjizi. Ako jednog dana budem došao u situaciju da pišem XXX štivo, ( u šta čisto sumnjam da će se desiti) svakako ću i njihove živote i karijerice uzeti u obzir“, rekao je Lukas.