Aleksandra Prijović probala da sabotira koncert Ane Nikolić? Evo šta kaže

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Aleksandra Prijović istakla je da je koncert u beogradskoj Areni zakazala pre Ane Nikolić te da nisu tačne priče da je htela da je sabotira.

Prijovićka će koncert održati 29. septembra, dok će njena koleginica Ana Nikolić na istom mestu pevati osam dana kasnije tačnije 7. oktobra.

Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći,“ kaže Aleksandra i objašnjava zašto je baš odabrala da prvi solistički koncert organizuje 29. septembra.

„Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dana.“

https://www.instagram.com/p/CkERDNyoKMC/?hl=en

Aleksandra ističe da je zbog koncerta i pesama koje snima za novi album, zapostavila supruga Filipa i sina Aleksandra.

Trenutno ne mogu da se posvetim porodici, jer planiram da pesme i spotove završim do juna. Teško mi je da budem i domaćica i da se intenzivno bavim karijerom, ali daću sve od sebe da to izbalansiram,“ završava pevačica.

POSLEDNJE VESTI