Prati nas

Hot!

Ana-Marija: Neću ga tužiti, ovo mu je dovoljna kazna!

Modrice na licu i rukama (foto: Facebook)

Modrice na licu i rukama (foto: Facebook)

Fitness prvakinja Ana-Marija Žujović bila je žrtva porodičnog nasilja: nju je suprug Vladimir Stanojević, lice TV Pink, navodno napao, odnosno, njegovim rečima: pipnuo u predelu lica. 

U izjavi za Mondo, Ana-Marija ističe da joj je zbog modrica ispod oka i na rukama veoma teško, ali da svoju nekadašnju ljubav ipak neće tužiti.

“Ja ga neću krivično goniti, znam da će država to rešiti kako treba, a mislim da je najgora kazna za njega to što će živeti sa tim celog života. Bez mene.” ispričala je ona i dodala da neće komentarisati Vladimirove tvrdnje da je bila neiskrena prema njemu.

“Tražiti krivca u nekom drugom je stvarno suludo. To ne bih ni komentarisala. Ipak, teško je kada izgubiš osobu koja ti je bila sve. U ovakvim trenucima jedino pravi prijatelji mogu da ti pomognu, a podrška mi veoma znači.”

Stanojević je juče saslušan u policiji, a danas je izjavu dala i Žujovićeva.

7 komentara

7 Comments

 1. STARSHIP

  05. 02. 2015. at 21:43

  DVA BOLIDA (1 KUR*VA I 1 GEJ)

 2. mina

  05. 02. 2015. at 22:36

  Malo mi je cudna njena poza sa ovom sljivom na oku. Bas je uvek dekolte u prvom planu. Da se razumemo – batine su svakako OUT, makar i ” zasluzene”!

 3. olja

  05. 02. 2015. at 22:57

  KAKO MOZETE DRUGE ZENE DA ZOVETE ************* A NE ZNATE IH!! TO STO JE OBUKLA MAJCU NE ZNACI DA JE ONA K***A.

 4. lolita

  05. 02. 2015. at 23:30

  kakva skotina je ova ženetina. Nikad nije bila popularnija. Sa ovim ustima ružna je ko majmun, da je onaj mamlaz nije ošajdario preko usta naduvanih i unakaženih silikonom.???

 5. alo

  05. 02. 2015. at 23:47

  zar vama ljudi ovo nije sumnjivo? navodno volis coveka on te prebije i ti neces da ga tuzis nakon svega toga? izgleda da je vlada stvarno gej i ova veza je bila samo farsa, dogovor kao i raskid.a ona je dobila neke pare.a sad odakle joj modrice ko to zna ali da joj je on to uradio tuzila bi ga ona ne bi ni trepnula

 6. Marija

  06. 02. 2015. at 02:24

  Ma dajte ljudi, kad se malo bolje zagledate vidite da ovo ljubicasto ispod oka se cak i sjaji. Danas sam probala ruzem da napravim ovo i izgledalo je isto… A ako je stvarno prebijena , osudjujem nasilje ali nekim ljudima ne zna se sta treba uraditi…

 7. Kaca

  09. 02. 2015. at 21:00

  Grozim se svakom fizickom kontaktu i u braku i u vezi . Ali u ovom slucaju nisam bas sigurna da je Vlada imao nameru nju udariti. Ko zna sta se iza toga sve krije. On mi ne deluje bas kao neko ko je nasilan. Ko zna sta je ona njemu rekla u tom trenutku, a on nje sam rekao da je bio u pripitom stanju, covek tad nema kontrolu nad sobom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top