Prati nas

Hot!

Ana-Marija Žujović u Sigurnoj kući: Tužiću Vladu

Krije se od Vlade (foto: Instagram)

Krije se od Vlade (foto: Instagram)

Od kako je Vladimir Stanojević pretukao Ana-Mariju Žujović, u javnosti se pojavilo nekoliko verzija ove priče a fitness prvakinja rešila je da krivično goni svog supruga ali i da se priključi kampanji Stop nasilju nad ženama.

Ona kaže da je prethodnih dana bila izmanipulisana i izgubljena, te je zbog toga posetila Vesnu Stanojević, koordinatorku Sigurne kuće.

“Zahvaljujem se hiljadama žena, koje se javljaju i daju mi podršku što se nisam sakrila posle batina. Učiniću sve da podstaknem devojke i žene da ne ćute o nasilju, jer to mora da se iskoreni. To što smo prebijene nije sramota, već je to sramota muškarca. Ako sam mogla da se školujem i zarađujem, kako bismo oboje bolje živeli, onda ne moram da pravim kompromise i pravdam njegove postupke.” rekla je Ana-Marija a prenosi Blic.

Advokat Predrag Bogavac tvrdi da bi mogli da traže zabranu prilaska voditelju, koji navodno opseda Žujovićevu. “Vlada ne bi smeo više da ugrožava bezbednost Ana Marije. Mi u parničnom postupku dosad nismo tražili zabranu prilaska, ali, ukoliko se pokaže potreba, tražićemo je.” rekao je on.

4 komentara

4 Comments

 1. borg

  14. 02. 2015. at 14:33

  hoce ana marija 20 min, od uobicajenih 15 minuta slave. dosadna si vise! resavaj te probleme privatno ili sa advokatom, psihijatrom whatever i sjasi vise!

 2. mara

  14. 02. 2015. at 14:46

  Brate mili jeste lose sto je udario, ali vidi se da Vlada nije takav nasilnik kao sto ga predstavlja. Sigurnoj kuci se obracaju zene sa mnogo tezim slucajevima nasilja a ne silikonske f*xe koje zbog jedne sljive ispod oka i poznatog muza zele svojih 5 minuta slave. Vec vidim doticnu personu u narednoj sezoni Farme

 3. nena

  14. 02. 2015. at 22:25

  Podrska..

 4. bbbbb

  13. 08. 2015. at 14:34

  Sad ce oni na jesen u Farmu /

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top