in ,

Ana-Marija Žujović u Sigurnoj kući: Tužiću Vladu


Krije se od Vlade (foto: Instagram)
Krije se od Vlade (foto: Instagram)

Od kako je Vladimir Stanojević pretukao Ana-Mariju Žujović, u javnosti se pojavilo nekoliko verzija ove priče a fitness prvakinja rešila je da krivično goni svog supruga ali i da se priključi kampanji Stop nasilju nad ženama.

Ona kaže da je prethodnih dana bila izmanipulisana i izgubljena, te je zbog toga posetila Vesnu Stanojević, koordinatorku Sigurne kuće.

„Zahvaljujem se hiljadama žena, koje se javljaju i daju mi podršku što se nisam sakrila posle batina. Učiniću sve da podstaknem devojke i žene da ne ćute o nasilju, jer to mora da se iskoreni. To što smo prebijene nije sramota, već je to sramota muškarca. Ako sam mogla da se školujem i zarađujem, kako bismo oboje bolje živeli, onda ne moram da pravim kompromise i pravdam njegove postupke.“ rekla je Ana-Marija a prenosi Blic.

Advokat Predrag Bogavac tvrdi da bi mogli da traže zabranu prilaska voditelju, koji navodno opseda Žujovićevu. „Vlada ne bi smeo više da ugrožava bezbednost Ana Marije. Mi u parničnom postupku dosad nismo tražili zabranu prilaska, ali, ukoliko se pokaže potreba, tražićemo je.“ rekao je on.