Prati nas

Šokantno

Ana Nikolić i Emina Jahović u svađi već 14 godina

Dve pevačice, jedna haljina i jedna svađa.

Javna scena izgledala je sasvim drugačije pre 14 godina, ali ono što je i danas i tada isto jeste sujeta određenih pevačica. Tako se najkraće može opisati razlog zbog kog Emina Jahović Ana Nikolić ne razgovaraju već skoro deceniju i po.

Sve je počelo na muzičkom festivalu Sunčane skale, koji se tradicionalno održavao u Budvi. Obe pevačice trebalo je da nastupaju – Ana sa pesmom Srećan mi ne dolazi, a Emina sa Uzalud se budim. Problem je bila garderoba koju su nosile.

Obe pevačice kupile su haljinu iz kolekcije Roberta Cavallija, koja je bila vrlo provokativna, a cena joj je bila procenejna na oko 4.000 evra. Na generalnoj probi pojavila se Nikolićeva, a kada je Emina videla šta ova nosi, apsolutno je poludela i pobegla sa Kanli-kule, ne bi li što pre našla zamensku haljinu.

Tako je Ana zadržala kreaciju sa potpisom slavnog kreatora, dok je njena koleginica morala da kupi kombinaciju koju je našla u poslednjem trenutku u jednom budvanskom butiku. Tako je počela i svađa – nije se znalo koja pevačica je kriva za to što su obe obukle istu haljinu, ali od tog dana ne govore.

3 komentara

3 Comments

 1. KevaZakon

  29. 03. 2018. at 09:07

  Sunčane Skale se tradicionalno održavaju u Herceg Novom;)

 2. Neko

  29. 03. 2018. at 10:39

  Pesma Mediterana je u Budvi, a Sunčane skale u Herceg Novom. Pritom, ova dva nastupa koja ste postavili nisu čak ni iz iste godine. Emina sa pesmom “Uzalud se budim” je iz 2003. sa večeri mladih nada, dok je Anin nastup iz 2004. kada je i frka oko haljina nastala. Malo istraživanja ne bi bilo na odmet, ako već pišete o ovome.

 3. Ana

  29. 03. 2018. at 11:37

  Nedostaje mi stara Ana bez silikona, ova sad ima usne ko da je ljubila peglu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top