Prati nas

Anketa

ANKETA: Koja pevačica pravi bolju atmosferu na nastupima? (VIDEO)

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Leto je u punom jeku, a to, u prevodu, znači pune ruke posla za naše pevačice.

One neumorno dele na društvenim mrežama snimke sa nastupa širom regiona, a mi smo za vas izdvojili poslednje koje su one same izabrale.

Nataša Bekvalac tvrdi, prema stihovima pesme Ludilo, da je najbolja onda kada je luda. A upravo takvu atmosferu i pravi na svojim koncertima.


Mariji Šerifović mikrofon nije ni potreban jer je njena publika toliko glasna i zna sve stihove napamet da joj je dovoljno samo da započne refren i oni će ga uglas završiti do kraja.

Ana Nikolić je živa vatra na sceni, a samim tim zapali i ceo prostor u kom nastupa. Evo samo delića te uzavrele atmosfere.

Iako domaći mediji konstantno prenose da Jelena Karleuša nastupa u polupraznim klubovima, ona ih uvek demantuje snimcima, na osnovu kojih je i više nego jasno da je u publici više od 12 ljudi, kao i da se svi sjajno provode.  


Stoja, koja je čak pokrenula i pokret stojizam, najveći hit u svojoj karijeri Belu Ciganku peva i po 10 minuta na veseljima, a gosti ne prestaju da je kite stotinama evra.

Svetlana Ceca Ražnatović je priča za sebe, a ovo leto prosto vrvi od pesama sa njenog poslednjeg albuma Autogram.

A mi vas pitamo, na čiji biste nastup najradije otišli ovog leta?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

7 komentara

7 Comments

 1. k

  04. 08. 2016. at 11:29

  bila sam na kocertima svih gore navadenih sem Stoje, Ana i JK su najbolje, pune su neke ludacke energije i to se prenosi na publiku,

 2. Joka

  04. 08. 2016. at 13:17

  Ana i Jk naravno. One prave šou, ne stoje sa prstom gurnutim u uvo

 3. Pametan

  04. 08. 2016. at 18:19

  Najbolju atmosferu,ludilo i provod pravi JK,opste poznato.

 4. Wtf?

  04. 08. 2016. at 21:18

  Severina

 5. Kk

  05. 08. 2016. at 08:22

  Meni je najjace kad the diva izbaci neki snimak sa nekog nastupa, a na snimku nema pevanja vec samo igranje. Pa jasno je, mora se vaditi na igranje kad ne zna da peva, pobresita. Ali kad odes na nastup PEVACICE ocekujes da nekog dobro peva i razvali u tome, a ne da se bacaka po bini, pusi srednji prst i simulira seks sa mladjanim momcima, DEGUTANTNO! Niko ovde od navedenih ne pravi nista posebno atmosferu, a i ko zna da peva njemu nisu potrebna bacakanja i svasta nesto po sceni :)

 6. Tommy

  08. 08. 2016. at 19:08

  Jk se rita i trese i arlauce.
  To ne moze biti nastup vec blamiranje. A posto je poznato da je jk skracenica za just kidding onda je to upravo to!

 7. ikac

  12. 01. 2017. at 09:30

  meni prija Natasina enregija..i ona je meni top..top bend, top pesme, top energija, cak i ono njeno igranje mi je cool autenticno ma neki nacin..dobra je Nale..i Jk naravno?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Anketa

To Top